Insättningsbonus x2 hos 18bet

Spelbolaget 18bet är en av de bettingsidor som drivs av ett internationellt bolag och erbjuder spel till svenskar genom en spellicens på Malta. Detta leder idag till att alla vinster från 18bet är skattefria för svenskar. Om de fortsatt kommer vilja erbjuda svenskar att spela hos dem kommer de från och med 2019 behöva ansöka och beviljas en spellicens av den svenska spelmyndigheten. Om de kommer göra det återstår att se. Klart är dock att du fortfarande kan utnyttja deras insättningsbonusar under hela 2018.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Först och främst erbjuder alltså 18bet en insättningsbonus till alla nya spelare på 100 % upp till 1 000 kr. Gott så, det är man inte ensamma om. Just nu har man dock även en reload bonus som gäller på din andra insättning där man kan få 50 % upp till 500 kr. Det är förvisso inte ovanligt att spelbolag erbjuder reload bonusar, men det är relativt ovanligt att man redan innan man registrerat sig får detta erbjudande.

Många spelbolag erbjuder reload bonusar först när en spelare slutat spela för att få dem att komma tillbaka, men hos 18bet kan man alltså redan på förhand veta vad det är som gäller. Positivt, tycker vi.

Reload bonusar snart ett minne blott

Från och med 2019 omregleras alltså marknaden och den nya spellagen kommer gälla för alla spelbolag och odds sidor som vill tillhandahålls spel online. Mycket är fortfarande oklart där man kan tolka vissa delar av lagstiftningen olika just nu. Antagligen kommer praxis i vad som gäller växa fram med tiden.

Något som dock är ganska tydligt är en förändring när det kommer till olika oddsbonusar och reload bonusar. Det kommer inte längre vara möjligt för spelbolagen att erbjuda en återkommande reload bonus, likt den vi redogör för ovan, från och med 2019. Istället kommer de vara begränsade till att endast ha ett välkomsterbjudande för deras nya kunder.