2 000 kr insättningsbonus hos TonyBet

TonyBet är ett bolag som ägs och drivs av betssonkoncernen. Nu under sommaren har de en riktigt bra kampanj där de erbjuder alla nya spelare en exklusiv sommarbonus. Denna bonus är en insättningsbonus som gör att du kan få 2 000 kr mer att lira för när du gör din första insättning.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 200 € Visit

Denna kampanj hos TonyBet är tidsbegränsad och gäller endast under sommaren 2018, vilket indirekt också framgår av den aktuella bonuskoden. Du får alltså upp till 100 % insättningsbonus till 200 € vilket blir dryga 2 000 kr i maximal bonus. Sätt in 2 000 kr och spela för 4 000 kr alltså.

Tyvärr har TonyBet ingen sida på svenska men deras engelskspråkiga sajt fungerar utmärkt för oss svenskar. Som nämnt ovan är det Betsson som äger TonyBet och alla spelvinster från TonyBet är helt skattefria för oss svenska spelare.

Omsättningsvillkor för insättningsbonusen

Vilka omsättningsvillkor gäller då för denna insättningsbonus? Faktum är att de är riktigt bra. Bonusen behöver omsättas 12 gånger till ett lägsta odds om 1.85. Om du väljer att nyttja maximal bonus på 2 000 kr kommer du behöva spela för 24 000 kr innan du kan ta ut pengarna. Det kan låta mycket, men kom ihåg att du då har 4 000 kr att starta med efter att din oddsbonus krediterats till ditt spelkonto.

Vi gillar nya oddsbonusar och då vi är relativt säkra på att många spelare inte upptäckt TonyBet ännu hoppas vi att du som läser denna artikel ska bli nöjd. Om du har några frågor om denna insättningsbonus är du välkommen att kontakta oss. Vill du läsa mer om TonyBet kan du läsa på i vår korta guide och recension där vi går igenom en del matnyttig information om spelbolaget.