Inför Östersund – Zorya i Europa League

Östersund går mot slutspel i Europa League efter en riktig bragdsäsong. Efter att ha gjort två bra matcher mot Athetic Bilbao, så står nu ett svagare motstånd i Zorya på tur.

Östersunds chanser att ta sig vidare

Laget har verkligen gått som tåget den här säsongen. De har satsat allt krut på Europa League, med allt vad det innebär. Det har inneburit att man behövt prioritera om lite, vilket har gjort att spelet i Allsvenskan blivit lidande till viss mån. Man kom långt även där, men man kunde inte ta sig hela vägen till ny chans för Europa League inför nästkommande säsong. Hur som helst, så har Östersund gjort en bragdsäsong, som tagit sig hela vägen till gruppspelet, och som nu är favoriter till att ta sig vidare. Oddsen för att Östersund avancerar till slutspel är nere på så lite som 1.10, vilket innebär att man i stort sett nått målet redan nu.

Hur tror du att matchen slutar? Gör din bedömning och välj en oddsbonus att ta del av, för att få högre avkastning på ditt spel i matchen. Förslagsvis kan du ta del av ett riskfritt spel, för att placera ett bet och sedermera kunna få pengarna tillbaka om spelet går förlorat. Se över nedan tabell och välj den oddsbonus som passar dig bäst. Vi önskar både dig och Östersund stort lycka till!

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 400 kr free bets VisitReview
2 50 kr free bet VisitReview
3 250 kr riskfritt spel VisitReview
4 100 kr riskfritt spel VisitReview
5 200 kr free bet VisitReview