Högsta vinst garanti på SHL

Nordicbet är ett spelbolag som är måna om sina kunder. Spelbolaget har ett stort fokus på svensk sport, däribland ishockey och SHL. Detta märks tydligt, bland annat genom att Nordicbet är huvudsponsor till den svenska högstadivisionen i hockey. För att visa på detta har erbjuder de nu alla sina spelare en oddsgaranti på SHL enligt nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit

Om du jämför samtliga dina vinstspel du lagt på SHL hos Nordicbet under säsongen och jämför om du hade fått högre vinster på ett annat spelbolag, betalar Nordicbet ut mellanskillnaden! Ett ovanligt generöst erbjudande som verkligen påvisar att man vill vara nummer ett på svensk hockey i allmänhet och SHL i synnerhet.

Så gör du för att få eventuell mellanskillnad

Om du vet med dig att du spelat många spel på SHL hos Nordicbet under säsongen 2017/2018 och har tiden att kolla om dina vinster hade varit högre hos ett annat spelbolag följer du enkelt stegen nedan:

  • Du lägger ihop samtliga dina vinster du gjort under den gångna säsongen på SHL hos Nordicbet
  • Kolla oddsen och räkna på om dina 1X2-spel hade gett dig en totalt högre vinst (med andra ord om de sammantaget haft bättre odds) hos ett annat valfritt spelbolag
  • Om vinsten på på något av följande spelbolag hade varit högre och du kan påvisa detta kommer Nordicbet att betala ut mellanskillnaden till dig: Bet365, Bethard, Betsafe, Betsson, Betway, Bwin, Comeon, Coolbet, Expekt, Guts, Ladbrokes, Leovegas, Redbet, Svenska Spel och Unibet.
  • Du skickar din ansökan till hogstvinster@nordicbet.com

Observera att maximal återbetalning av mellanskillnad du kan erhålla är 5 000 kr och du måste ha spelat minst 10 spel hos Nordicbet under säsongen för att kunna få tillbaka eventuella pengar. Du har chansen att göra denna jämförelse och skicka din ansökan till Nordicbet till dess att den sista finalmatchen spelats.