Högsta insättningsbonusar sommaren 2018

Vi är inne i slutskedet av juli månad och augusti står inför dörren. Dessa månader är för de flesta förknippade med ledighet och semester, samtidigt som många passar på att förgylla tillvaron med odds och vadslagning. I denna artikel går vi igenom och listar de högsta insättningsbonusar sett till beloppsstorlek.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Hemsidan är för närvarande inte i drift Visit
2 100 % upp till 1 500 kr Visit
3 100 % upp till 2 100 kr Visit
4 100 % upp till 1 200 kr Visit
5 200 kr free bet Visit
6 100 % upp till 1 500 kr Visit
7 500 % upp till 500 kr Visit
8 100 % boost upp till 5000 kr Visit
9 100 % upp till 1 000 kr Visit
10 25 % upp till 2 000 kr Visit

Sommarens stora händelse i sportvärlden, VM i fotboll, är förvisso färdigspelat. För den sport- och fotbollsintresserade finns det dock mycket annat kul att spela på. Inte minst Allsvenskan och annan svensk fotboll från de lägre divisionerna. Vi tror säkert du kan hitta något intressant att spela på och varför då inte öka på spelkassan genom att använda någon av ovanstående insättningsbonusar.

Var alltid medveten om att spel medför en risk för att förlora pengar och självklart skall du aldrig spela för mer än du har råd att förlora. Odds och betting ska vara ett nöje och närmar det sig någon form av beroende bör du omgående ta kontakt med stödlinjen eller liknande organisation.

Att tänka på vid vad av insättningsbonusar

Ska man helt enkelt välja den insättningsbonus där man får mest pengar? Så kan det vara, men det behöver absolut inte vara fallet. Det viktigaste att tänka på när du väljer nya insättningsbonusar är att du tar reda på vilka omsättningskrav som gäller. För just insättningsbonusar som bonusform är dessa i princip alltid förenade med krav på att bonusen måste omsättas ett antal gånger innan du kan göra ett uttag av dina pengar.

Förutom antalet gånger bonusen behöver omsättas är det även bra att tänka på vilket lägsta odds som gäller för att omsättningen ska räknas mot kraven. Normalt sett är dessa krav på lägsta odds någonstans i intervallet 1.50 till 2.00. Självklart vill du som spelare ha ett så lågt minsta odds som möjligt – leta därför i första hand efter insättningsbonusar med lägsta möjliga villkor för odds.