Hög procentuell odds bonus hos expekt

En form av insättningsbonusar som blivit allt mer populära är höga procentuella odds bonusar. En sådan odds bonus innebär att spelbolaget matchar din insättning flera gånger om genom att kreditera ditt spelkonto upp till en viss procent. Även om det vanligaste är 100 % finns det idag allt mellan 25 % och 500 % i procentuell odds bonus när du väljer mellan olika insättningsbonusar. Här går vi igenom en oddsbonus som ligger i det högre intervallet.

Det högsta vi sett som vänder sig till svenska spelare är en bonus på 500 % och just en sådan kan du få hos expekt. Det innebär alltså att din insättning matchas med 500 %. Maximal bonus att få hos expekt är 500 kr vilket således innebär att en insättning på 100 kr ger dig 500 kr extra i bonus och totalt 600 kr att spela för.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 250 kr riskfritt spel Visit

Expekt är ett mycket traditionellt spelbolag som är ett av de bettingbolag som har flest år på nacken. De drivs av Betclic Group som är ett seriöst företag och du kan vara säker på att de inte kommer ”fula sig” eller dylikt. Vi rekommenderar att du testar på deras live betting funktion som vi anser flyta på riktigt bra.

Villkor för odds bonusen

Minsta insättning för denna bonus är 100 kr vilket också kommer ge dig den högsta möjliga bonusen. Du har totalt 30 dagar på dig att klara av omsättningskraven. Vad gäller det sistnämnda är det 7x bonusbeloppet som gäller och du behöver placera dina spel till lägsta odds om 2.00. Expekt har sedan ett brett utbud av sport och spel du kan välja att lira på för att klara av dessa omsättningskrav.

När du väl skapat ditt konto och gjort en insättning på 100 kr navigerar du enkelt till ”Mina Bonusar” på expekts hemsida och aktiverar där din odds bonus. Observera att du inte är berättigad denna bonus om du gör en insättning via internetplånbok som exempelvis Skrill eller Neteller.