Hög odds boost på Stockholmsderbyt

I helgen, närmare bestämt på söndag eftermiddag, är det dags för årets sista Stockholmsderby. AIK åker den korta vägen till Tele 2 Arena för bortamötet med Djurgården. Om man ser till tabellen är det kanske inte jättemycket som står på spel. I vanlig ordning präglar dock stor rivalitet matchen vilket gör att det finns en motivation även för Djurgården som annars inte har särskilt mycket att spela för om man ser till läget i tabellen. Vill du spela på matchen? Inget konto hos betfair? Då bör du verkligen se till deras erbjudande inför derbyt oavsett vilket lag du tror vinner.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Nya spelare erbjuds nämligen 80.00 i odds på seger för Djurgården och 60.00 i odds på seger för AIK (!). Det kan låta otroligt men det stämmer faktiskt. Nackdelen? Du får max spela 10 kr på det aktuella utfallet du väljer. Även om det är en låg insats ger det alltså en återbetalning på 790 kr om du spelar på hemmaseger och 590 kr om du satsar på AIK och det blir bortavinst.

Det är inte ovanligt att betfair har liknande kampanjer. Dessvärre gäller de endast för nya kunder så om du har ett konto sedan tidigare kan du utnyttja denna odds boost.

Guldvittring för AIK – sista matchen av betydelse för DIF

Det råder ingen tvekan om att allt talar för att AIK kommer vinna SM-guld i år. Med så pass få matcher som är kvar spelar det ingen roll att man även har Malmö kvar att möta. Med största sannolikhet kommer det vara AIK som lyfter Lennart Johanssons pokal om någon månad.

Djurgården har haft en riktigt tung höst och många kritiska röster har höjts mot hur laget agerade i sommarens transferfönster. Laget har haft påtagligt svårt att ha ett tillfredsställande eget spel vilket medfört att man nu ligger i mitten av tabellen. Detta blir med största sannolikhet den sista matchen av riktig betydelse för Djurgården i år sett till prestigen som står på spel.