Hockeyfeber – vinn en NHL-resa

Säsongen har dragit igång på allvar. Har du hockeyfeber? Du är sannerligen inte ensam. Och nu har du chansen att vinna en NHL-resa till New York för att se hockey i världsklass. Kampanjen och möjligheten att vinna denna resa erbjuds av Nordicbet som är ett av de ledande spelbolagen för hockey.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit
2 100 kr riskfritt spel Visit

För det första har även Nordicbet några av marknadens bästa oddsbonusar som du med fördel kan använda för spel på hockey. Du behöver alltså inte välja mellan insättningsbonusen och det riskfria spelet – om du är ny hos Nordicbet får du båda dessa oddsbonusar.

Delta i tävlingen

För det första får alla som deltar i kampanjen hos Nordicbet 50 kr i riskfritt spel för att använda för spel på hockey. I teorin kan du alltså endast använda dig av detta riskfria spelet. Men vill du vara med i utlottningen för att kunna vinna NHL-resan till New York tillkommer en del krav. Kortfattat gäller nedanstående:

  • Du anmäler dig till den aktuella kampanjen och får då ett riskfritt spel direkt på 50 kr
  • För varje 500 kr du omsätter på hockeyspel under kampanjperioden (minsta odds 1.30) får du en lott till tävlingen
  • Ju fler lotter du samlar på dig, desto större chans är det att just din lott blir dragen i den slutliga lottningen

Om du vinner får du och en vän eller respektive se på NHL-matchen mellan New York Rangers – Las Vegas Golden Knights. I paketet ingår dessutom NBA-matchen mellan New York Knicks – Phoenix Suns. Som om inte detta vore nog ingår även en helikoptertur över Manhattan, boende på fyrstjärnigt hotell samt 2 000 kr i kontanter i tävlingens förstapris.

Finns det bara ett pris? Svaret är nej. Totalt lottas nämligen 50 stycken personer där prisfördelningen är enligt nedan:

 

  • 2-5 plats: 5 000 kr kontant
  • 6-10 plats: 2 000 kr kontant
  • 11-20 plats: 1 000 kr gratis spel
  • 21-30 plats: 500 kr gratis spel
  • 31-50 plats: 200 kr riskfritt spel

Lycka till!