Heta nya spelbolag sommaren 2018

Tiden går fort och vi är redan snart inne i juni månad vilket för många är det riktiga startskottet för sommaren. Just i år har vi exempelvis VM i fotboll att se fram emot som sportunderhållning under sommaren och vi har tagit tempen på spelmarknaden och nya spelbolag som inte så många känner till 2018.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 2 100 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit
4 Ingen bonus just nu Visit
5 Bra odds & utbud Visit

Ovan är endast ett axplock av flera fräscha, nya spelbolag 2018. I vår genomgång av samtliga spelbolag under länken i föregående mening har vi tittat till och listar flera andra nya odds sidor. Dessutom beskriver vi vad man kan förvänta sig av den svenska spelmarknaden i allmänhet och nya spelbolag i synnerhet. Ta en titt där för att läsa mer!

Sommarens roligaste events

Som nämnt ovan är självklart VM det evenemang som smäller högst sommaren 2018. Under en månads tid kommer världens bästa landslag göra upp om titeln. Det återstår att se hur Sverige kommer stå sig mot de bästa nationerna. Något som är helt klart är att man kommer få det riktigt tufft från start då man som alla vet lottats i en grupp med Tyskland och Mexiko.

När vinnaren korats börjar ett par veckor senare Allsvenskan igen. Vi är många svenskar som följer ligan slaviskt varför det är riktigt kul att vi kommer kunna se svensk fotboll ett tag innan de europeiska toppligorna som Premier League, spanska, tyska och italiensa ligan drar igång igen.

Lägg därtill att det under sensommaren återigen drar igång med hockey och Champions Hockey League. Även om turneringen inte är den mest prestigefyllda är det många som tycker den är riktigt kul då det är första gången vi återigen kan de de svenska SHL-lagen i spel.