Helgens godbitar inom betting

Ännu en vecka med vardagslunkdagar håller på att gå mot sitt slut vilket innebär att det snart är helg. Äntligen, tänker säkert många. Vi också. Helgen har mycket att bjuda på, inte minst om man ser till alla fotbollsligor som åter drar igång igen efter ett landslagsuppehåll som varat över en vecka.

Premier League, Serie A och La Liga. Följ upp med med matcher från Allsvenskan och vi kan konstatera att vi har ett riktigt frukostbord framför oss när det kommer till odds och betting under helgen. Nu kör vi! Nedan återfinns ett axplock av de fina matcher som går av stapeln under helgen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 Ingen bonus just nu Visit
3 400 % upp till 400 kr Visit
4 100 % upp till 2 100 kr Visit
5 Ingen bonus för tillfället Visit

Varför inte hämta en ny, frisk oddsbonus inför helgen? Vi har listat några bra bonusar i tabellen här ovanför. För en fullständig sammanställning med över 50 oddsbonusar hänvisar vi dig till till startsidan.

Toppmatcherna under helgen

Låt oss börja med att se vad Premier League har att erbjuda. Första matchen på lördag är mötet mellan Chelsea och Manchester United. En riktig pangmatch direkt. Kan uppehållet ha fått United på ett bättre spår eller fortsätter kräftgången? Det är helt klart så att Chelsea är stora favoriter inför matchen.

Allsvenskan då – nu ska det ju avgöras. Under lördagen börjar den riktiga kampen om europaplatserna när Hammarby åker ner till Malmö. Skulle Bajen ta poäng i matchen ska det nog ändå mycket till för att Malmö ska lyckas komma ikapp. Kanske sista chansen för MFF att nå europa genom en topplacering i Allsvenskan med andra ord. Går det att toppa detta? Ja, faktiskt.

Under söndagen är det nämligen återigen dags för ett derby i Stockholm. I Sverige är vi bortskämda med att ha tre storlag från huvudstaden vilket ju innebär att det blir många derbyn. Nu är det Djurgårdens tur att försöka rubba AIK. Om de lyckas återstår att se, men man kan väl konstatera att det mesta talar för Gnaget inför matchen.