Hämta ett gratis spel på 100 kr

Idag är ett av de mest eftertraktade oddsbonusarna så kallade riskfritt spel. Bonusformen innebär att du som spelare har möjlighet att spela helt utan risk för en på förhand bestämd summa. Du behöver förvisso göra en insättning med egna pengar och lägga ett spel, men det positiva med riskfria bets är att du får tillbaka pengarna om du förlorar.

Idag finns det olika former av riskfria spel men det vi bedömer vara definitionen av ett riskfritt spel är att du för det första får tillbaka pengarna vid en eventuell förlust på ditt spel, och för det andra inte behöver omsätta dessa innan du kan ta ut pengarna. Du ska helt enkelt kunna göra ett uttag av dina pengar så fort du fått tillbaka dem från spelbolaget i fråga. Detta är dock förhållandevis ovanligt, men desto mer vanligt är så kallade gratis spel.

Roy Richies kampanj för gratis spel

Odds sidan Roy Richie är kanske inte den mest välkända sajten bland svenska spelare idag. Faktum är dock att spelbolaget är på framfart och sedan något år satsar på den svenska marknaden. För att vara konkurrenskraftiga har man riktigt fina erbjudanden. Dels kan man genom oss få en unik insättningsbonus på 100 % upp till 1 200 SEK men man kan även välja att nyttja ett gratis spel på 100 kr.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit

Om du gör en insättning på 100 kr och lägger ett spel på minst 1.40 i odds kommer Roy Richie, vid en eventuell förlust, återbetala din insättning i form av ett gratis spel. Observera dock att detta är ett erbjuande som endast gäller om du spelar via mobilen hos spelbolaget för ditt första spel. Erbjudandet gäller 10 € vilket i dagens valutakursläge ger dryga 100 svenska kronor i odds bonus.

Om du vill läsa mer om Roy Richie som spelbolag kan du med fördel läsa vår recension av odds sidan här på Oddsbonus24.se.