Hämta ett gratis spel hos BetOlimp

Spelbolaget BetOlimp är kanske inte det mest välkända betting bolaget bland gemene man. Faktum är dock att de har ett bra erbjudande i form av odds och utbud för betting överlag och i dagsläget är vinsterna skattefria. Detta då man under 2018 fortsatt har en licens på Malta. Detta gör att vi kan addera BetOlimp till ett av alla spelbolag som erbjuder oddsbonusar. Just nu har de en välkomstbonus som innebär att du kan få ett gratis spel på 100 € vilket motsvarar dryga 1 000 kr.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 1 000 kr free bet Visit

BetOlimp är ett betting bolag som funnits på marknaden sedan 2004 vilket gör att de har nästan 15 års erfarenhet av vadslagning. Deras bettingutbud håller enligt vår bedömning god kvalitet där alla vanligaste funktioner återfinns, exempelvis live betting och en bra upplevelse i mobilen. Om du inte testat deras sajt sedan tidigare kan du med fördel surfa in på deras hemsida och klicka dig runt. Om du tycker att deras odds bonus där man får ett gratis spel ser spännande ut går vi här kortfattat igenom villkoren.

Vad gäller för gratis spelet?

För att du ska få ditt gratis spel, även benämnt free bet, krävs det att du gör en insättning och spelar för 100 €. Om du gör detta kommer du efter att du placerat ditt spel erhålla motsvarande belopp i form av ett gratis spel. Den lägsta möjliga insatsen är 10 € och du har sju (7) dagar på dig att använda ditt gratis spel efter att du erhållit det.

Noterbart är att ditt första spel behöver uppgå till minst 2.00 för att du ska kvalficera dig för gratis spelet. Om du väl gjort detta behöver ditt gratis spel sedan placeras på ett spel med ett lägsta odds om 1.60. Den maximala summan man kan vinna med bonusen är 3 000 € och likt de flesta andra spelbolag accepteras inte insättningsmetoder i form av internetplånböcker om du vill utnyttja bonusen.