Hammarby slår Trelleborg? Bästa odds

När Hammarby åker ner till Skåne för mötet med Trelleborg under måndagen gör man det med ett gott självförtroende. Efter en mindre kräftgång med fyra matcher utan seger lyckades man tvåla dit Dalkurd stenhårt i förra matchen. Och visst lär det bli seger igen för Bajen? Vi tar oss en titt på oddsen inför matchen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

När Hammarby spelar brukar det betyda roliga tillsällningar med många mål. Faktum är att Hammarby spelat 11 av totalt 14 matcher över 2.5 mål denna säsong. Dvs i dessa matcher har det blivit minst tre mål och visst borde det väl kunna bli en hel del mål även när man nu ställs mot Trelleborg? Skånelaget har på sina 14 spelade matcher gått över denna lina i nio matcher. Förutsättningarna och historiken säger att det är troligt att vi får se en del mål. Hos spelbolaget 18bet får man fina 1.71 i odds på över 2.5 mål i matchen. Det känns helt klart som ett intressant odds i matchen. Som synes ovan får man även en oddsbonus på 100 % upp till 1 000 SEK hos 18bet om man så önskar.

Hammarby att bortaslå Trelleborg

Det är ingen tvekan om att Hammarby är ganska stora favoriter i denna match. För att haka på AIK i toppen är det bara tre poäng som gäller i denna matchen och det känns som det ska mycket till för att de inte ska klara av det. Oddsen på den raka tvåan är såklart också därefter. Ett av de bästa oddsen på Hammarby-vinst hittar man hos ComeOn som har 1.67 i odds. Även om det är ett ganska lågt odds för att vara på ett bortalag i Allsvenskan känns det inte helt dumt.

Den mer riskfyllde som tror på Hammarby skulle även kunna spela på att de vinner med minst två mål. Då ökar självklart oddset betydligt – hos Unibet hittar man 2.70 i odds på det spelet.