Hammarby studsar tillbaka direkt?

Det är ingen nyhet att Hammarby imponerat stort under inledningen av Allsvenskan. I senaste matchen mot AIK gick man dock på en nit när man efter en jämn kamp förlorade med 0-1 på hemmaplan. Frågan är Bajen kommer lyckas studsa tillbaka direkt? I sista omgången innan sommaruppehållet ställs man mot Kalmar vilket gör att man har stora möjligheter att ta tre poäng.

Hammarbys matchrad på de tio första matcherna i Allvenskan lyder 8-1-1. Fansen är lyriska och hade det inte varit för derbyförlusten mot Gnaget senast hade allt varit frid och fröjd i såväl laget som supporterled. Oavsett den förlusten ska man komma ihåg att deras säsongsinledning är över alla förväntningar.

När man nu åker till Kalmar för den sista matchen innan sommaren kommer laget garanterat gå för tre poäng. Sett till hur Hammarbys offensiv sett ut vore det konstigt om man inte skulle lyckas göra både ett och två mål mot Kalmar. Den offensiva spetsen i laget är otroligt bra och man har hittills gjort överlägset flest mål i Allsvenskan.

Spelvärt odds på Hammarby?

Om vi ser till vilket odds som erbjuds av spelbolagen inför mötet med Kalmar så ligger i dagsläget Bethard högst med ca 2.50 i odds på bortaseger. Sett till rådande förutsättningar måste man säga att detta är ett väldigt bra odds. Kalmar har förvisso gjort en bra inledning på säsongen men när man nu ställs mot ett av Allsvenskans bästa lag borde man få det tufft.

Vi tror på att Hammarby studsar tillbaka direkt och tar en trepoängare mot Kalmar. Den enkla anledningen till detta är att man har ett betydligt bättre lag än Kalmar och har alla nycklar för att luckra upp hemmalagets defensiv.

Kanske är det även Hamads sista match i Bajentröjan? Det har ryktats om att flera klubbar följer spelaren och han ska ha en klausul som gör att det är förhållandevis enkelt att köpa ut honom från Hammarby. Om det väl blir så återstår dock att se.