Gratis spel på tennis hos LeoVegas

LeoVegas storsatsning har verkligen blivit lyckad. Trots att man är ett av de spelbolag som har minst år på nacken har man på kort tid växt sig mycket starka. En anledning till det är att de helt fokuserat på en bra mobilupplevelse. Att spela hos LeoVegas via mobilen är verkligen en speciell känsla, och då en positiv sådan. En annan aspekt som LeoVegas kunder gillar är att de erbjuder återkommande kampanjer för sina befintliga kunder, exempelvis gratis spel. Många spelbolag är bra på att erbjuda en fin välkomstbonus, men hos LeoVegas får du alltså mer än så.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Vad gäller deras välkomsterbjudande för nya spelare håller det också högsta klass. Med 1 000 kr i insättningsbonus till riktigt låga omsättningskrav är denna bonus helt klart en av de bästa på marknaden just nu. Förutom detta får du dessutom ett gratis spel på 200 kr när du blir ny kund hos LeoVegas.

Aktuella kampanjer just nu

Vi nämnde ovan att LeoVegas är bra på att erbjuda sina befintliga kunder fina bonusar. Just nu har de en kampanj där du som gillar tennis antagligen kommer bli positivt överraskad. Om du lägger fyra spel på live på tennis till med en insats om minst 300 kr per spel får du ett gratis spel på 200 kr. Du får ta del av denna fina bonus oavsett om dina fyra spel slutar med vinst eller förlust.

Erbjudandet gäller varje vecka till och med den 22 april. Maximal bonus du kan erhålla varje vecka är 1 000 kr. Detta innebär alltså att du kan få upp till 5 gratis spel varje vecka. Något att komma ihåg är att det endast är live spel på tennis som gäller för dina fyra spel. Vidare behöver respektive spel placeras med en insats om minst 300 kr där det lägsta oddset på ditt spelval måste vara 1.50. När du väl fått ditt gratis spel gäller det i 24 timmar.