Gratis spel på Allsvenskan

Älskar du Allsvenskan och dessutom betting? Nordicbet har då den perfekta kampanjen för dig. Allsvenskans första omgång är avklarad och vi är många som är glada att den svenska högstaserien är tillbaka i spel. Hos Nordicbet erbjuds du nu ett gratis spel på 200 kr som gör det ännu roligare.

Det enda du behöver göra är att spela 100 kr på en valfri match i Allsvenskan. Om du gör det blir du berättigad ett gratis spel om 200 kr som du kan använda för ett nytt spel på en allsvensk match.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit

Som om inte denna aktuell kampanj vore nog får du 100 % insättningsbonus på 1 000 kr samt ett riskfritt spel på 250 kr hos Nordicbet om du registrerar dig för första gången. Insättningsbonusen har, som framgår ovan, dessutom tillfredsställande omsättningskrav jämfört med många andra spelbolag.

Regler och villkor för gratis spel på Allsvenskan

Denna bonus kan endast användas en gång så maximal bonus du kan få är 200 kr. För att delta i kampanjen behöver du ha ett konto hos Nordicbet och klicka på knappen i en blå ruta på din spelkupong när du lägger ditt spel. När du väl gjort det, gjort en insättning på minst 100 kr och lagt denna insats eller mer på en allsvensk match kommer du få ditt gratis spel.

Ditt gratis spel kan användas på såväl spel innan matchstart som på live betting. Om du vinner på ditt gratis spel behöver vinsten omsättas totalt tre (3) gånger till ett lägsta odds om 1.50 innan du är fri att göra ett uttag av dina vinstpengar.

Observera att du inte kan dela upp ditt gratis spel på olika kuponger utan du måste lägga spelet på en och samma match. Om du inte lägger ditt spel inom fem (5) dagar efter det att du blivit beviljad bonusen kommer den försvinna från ditt konto, så se till att hålla koll på dagarna.