Gratis oddsbonusar via twitter

Twitter har växt fram till den kanske ledande portalen på nätet för personer som är intresserade av sport i allmänhet och betting i synnerhet. Tusentals personer diskuterar varje dag och delar med sig av sina bästa spel, tankar om matcher och diskuterar sport överlag. Detta är något som flera spelbolag tagit fasta på där de återkommande har fina oddsbonusar om man deltar i deras tävlingar.

Oftast fungerar deras tävlingar som så att man ska följa spelbolagets twitterkonto och sedan ska man tippa på hur exempelvis en match slutar. Har man rätt får man då någon form av gratis spel eller annan oddsbonus. Några av de spelbolag som idag har kampanjer på twitter är betsson, Nordicbet, Unibet, LeoVegas och Mr Green.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit
2 200 % upp till 2 000 kr Visit
3 200 kr free bet Visit
4 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
5 100 % boost upp till 5000 kr Visit

Olika gratis bonusar på twitter

Det spelbolag som varit mest framgångsrika i att nå en bred publik i sina tävlingar är Unibet. I princip varje dag har man tävlingen #Hundralappen som innebär att du får möjlighet att tippa utgången i en på förhand utvald match av Unibet. Om du får rätt får du sedan 100 kr insatta som ett gratis spel på ditt spelkonto hos spelbolaget.

Det finns dock flera andra roliga kampanjer. LeoVegas har exempelvis flera gånger satsat på att ha liknande kampanjer enligt ovan men där man istället för en oddsbonus kan få en gratis pizza.

Med tanke på det stora intresset som finns för tävlingar och gratis spel ser vi såklart dessa som ett välkommet inslag i den svenska bettingscenen. Det bästa är såklart att det är helt kostnadsfritt att delta. Du riskerar därmed inga egna pengar för att delta – istället kan man se det som en rolig händelse som kan ge en liten extra krydda till den match du tittar på. Följ spelbolagen ovan på twitter för att kunna delta i deras olika oddskampanjer och tävlingar på den sociala plattformen.