Gott Nytt Bonus- och Sportår 2018

2017 är över och vi slår återigen upp första bladet för ett nytt år, och vilket år vi har att se fram emot. Det gångna året har i många avseenden varit fantastiskt men med troligt kommer 2018 bli ett ännu roligare år om man ser till evenemangskalendern.

Under 2017 har vi sett några riktigt stora sporthändelser. Som svensk är det svårt att blunda för att det kanske största var när Sverige lyckades slå ut Italien och ta sig till VM. En smått osannolik prestation och den som satsade på svenskt avancemang när kvalgruppen lottades gjorde sig en riktigt fin hacka. I övrigt såg vi även exempelvis Real Madrid ta hem titeln i Champions League och blev därmed det första laget att försvara titeln i den åtrovärda turneringen.

Vad har 2018 att erbjuda?

Under 2018 kommer vi se några av de största evenemangen någonsin. Vi har VM-slutspelet i fotboll som går av stapeln i Ryssland att se fram emot. Även om turneringen varit kantat av vissa skandaler, i vanlig ordning när det kommer till FIFA, kan vi nog räkna med att det blir historiens hittills största fotbollsturnering. Om vi bortser från fotbollen kommer även OS äga rum under året och faktum är att det drar igång redan om ett par månader.

Vad gäller oddsbonusar och betting kommer vi av allt att döma gå mot det största året någonsin även här. Den mördande konkurrensen på marknaden i kombination med alla de stora sporthändelser som äger rum under 2018 kommer mest troligt leda till att vi får se många fina erbjudanden.

Vissa nya spelbolag lär öppna upp samtidigt som alla gamla aktörer kommer göra allt i sin makt för att behålla sina gamla spelare. Räkna med att vi kommer få många erbjudanden under året och förhoppningsvis blir det ett bra ekonomiskt sportår även för oss bettingintresserade.

Gott Nytt Bonus- och Sportår 2018!