Gå med i betways free bet club

betway är ett väletablerat betting bolag som länge haft ett fokus på svenska marknaden. Förutom en bra insättningsbonus som man kan få vid registrering för första gången har de även andra kampanjer och erbjudanden. Ett av dessa är att man kan gå med i vad de kallar deras free bet club – eller gratisspelsklubben på svenska. I denna artikel går vi igenom hur klubben fungerar och hur du kan erhålla gratis spel på betway genom att gå med.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit

Som nämnt ovan har de även ett bra välkomsterbjudande som oddsbonus. Du får en insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 kr vid registrering – en bonus som gäller för alla nya spelare under 2018. När nu allsvenskan dragit igång och de stora europeiska ligornas start står inför dörren att starta kanske det kan vara något för dig?

Så fungerar gratisspelsklubben

Gratisspelsklubben är till för dig som gillar att spela flervalsspel, även kallat multipelspel. Om du lägger en kupong med minst tre spel till ett minsta belopp om 250 kr kommer du bli berättigad att erhålla 100 kr i gratis spel. Dessa 100 kr betalas ut i två omgångar, först får du 50 kr på lördagen den veckan du spelar och sedan 50 kr på måndagen. Din kupong måste alltså som minst vara en trippel men kan även innehålla flera spel.

Noterbart är att din kupong måste komma upp i ett totalt odds om minst 3.00 för att du ska få dessa gratis spel.

Tycker du detta låter intressant går du till kampanjer på betways sida. Klicka dig vidare till länken för gratisspelsklubben och klicka på anmäl. Det är viktigt att du anmäler dig till kampanjen om du vill delta, gör du inte det kommer du inte vara berättigad gratisspelet även om du uppfyller villkoren enligt ovan i övrigt. Fler regler och villkor gäller, se till att läsa på om dessa innan du börjar spela. Du hittar dem under kampanjsidan hos betway.