Free bets och riskfria spel oktober 2017

Free bets och riskfria spel är en perfekt bonus för dig som kanske inte vill satsa särskilt mycket pengar, eller för dig som inte vill satsa långsiktigt på din betting. Dessa bonusar skall man oavsett vad ta del av, för varför inte chansa på ett spel om du ändå ges en ny chans direkt efteråt?

Free bets och riskfria spel är båda väldigt bra bonusar att ta del av. Ett gratisspel är bra framförallt om spelbolagen ger ut pengar att spela för, utan att behöva göra en insättning. Under ett sådant erbjudande medföljer självklart omsättningskrav och diverse villkor, men vad spelar det för roll om pengarna redan från början tilldelas av spelbolagen, utan att du behöver göra en insättning. Det finns undantagsfall, men generellt präglas alla typer av bonusar av omsättningskrav. Det i sig är för oss inget konstigt, då ett spelbolag av förklarliga skäl inte kan ge bort pengar, men de kan å andra sidan ge dig goda möjligheter att tjäna lite extra.

Riskfria spel, gratis spel och free bets under oktober 2017

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
2 450 kr riskfritt spel Visit
3 Visit
4 Visit
5 200 kr riskfritt spel Visit

Ovan är några av de bästa erbjudanden på marknaden under oktober månad. Vi rekommenderar dig som är ute efter en ny bonus att ta del av dessa. Känner du dock att du behöver mer information om respektive bonus, hänvisar vi dig dels till vår sammanställning här på sajten, alternativt vidare mot spelbolagen, som oftast har en live chat tillgänglig dygnet runt för att besvara dina frågor. För att komma i kontakt med dessa kan du trycka på det spelbolag du söker i ovan tabell, varpå en live chat kommer finnas synligt på deras hemsida. Lycka till i ditt spelande och kom ihåg – spela aldrig för mer än du har råd att förlora.