Free bets juli 2017

Free bets, eller gratisspel, är den kanske bästa odds bonusen att ta del av. Det innebär att man behöver investera ytterst lite, eller ingenting alls, av eget kapital. Det är en bonus form man skall hålla utkik för, och passa på när tillfället väl ges.

Free bets oddsbonus

En variant av odds bonus är hos vissa spelbolag att erbjuda sina kunder gratisspel, eller free bets. Innebörden av gratisspel och free bets är densamma, där man erbjuder sina kunder en bra start med bettingen. Ett free bet har generellt inget krav om insättning eller dylikt, men vid eventuell vinst kan denna behöva omsättas ett antal gånger innan pengarna är giltiga för spel. Det i sig är inget konstigt, då spelbolagen helt enkelt inte kan ge bort pengar till sina kunder. Man har å andra sidan absolut ingenting att förlora genom att erhålla en sådan här odds bonus, utan man har allt att vinna och kan med viss eftertanke inför respektive spel vinna mycket pengar på sikt. För många börjar resan med ett free bet, som sedermera resulterat i stora vinster. Om man vinner på sitt första free bet och sedan lyckas omsätta det vunna beloppet, brukar detta per automatik resultera i en stabil spelkassa att bygga vidare på.

Kort sagt är free bets och gratisspel den bästa bonusformen för den som inte vill investera egna pengar, men samtidigt ha chans till stora vinster.

Free bets

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 50 kr free bet
50 kr utan insättningskrav
Recension 50 kr utan insättningskrav HämtaRecension
2 200 kr free bet
Få ett gratisspel upp till 200 kr
Min. odds: 1.80 på ditt första spel
Recension 200 kr free bet HämtaRecension

En annan bonusform kan vara riskfria spel som på många sätt liknar free bets. Vid sådana här erbjudanden erbjuds man ett riskfritt spel, där ett exempel kan vara att man vid insättning om 200 kr, får ytterligare 200 kr att spela för vid förlorat spel. Man erhåller således motsvarande belopp av det man satsat, och som gått förlorat. För riskfria spel brukar det generellt också innebära omsättningskrav, men kan i vissa fall vara ett erbjudande där man helt enkelt får pengarna tillbaka, som man direkt kan ta ut till sitt bankkonto. Nedan följer ett antal spelbolag som erbjuder riskfria spel och mobil bonusar. Dessa är utmärkta för den som vill göra en liten investering där man kan satsa allt på ett kort, och få en ny möjlighet vid förlorat spel.

Riskfria spel

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 450 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Gäller på befairs spelbörs
Recension 450 kr riskfritt spel HämtaRecension
2 400 kr free bets
När du sätter in minst 1 000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 400 kr free bets HämtaRecension
3 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel HämtaRecension
4

Recension HämtaRecension
5 50 kr free bet
50 kr utan insättningskrav
Recension 50 kr utan insättningskrav HämtaRecension