Free bets 2017

Free bets, eller gratisspel, är kanske den bästa formen av bonusar, men vad innebär dessa spel?

Konkurrensen hos samtliga spelbolag ökar drastiskt. Det finns många nya aktörer som snabbt etablerar sig på marknaden, vilket gör att även de största och mäktigaste spelbolagen behöver vidta åtgärder. Det bästa alternativet för att locka till sig nya kunder är att erbjuda något de övriga spelbolagen inte gör. Ett erbjudande som få spelare bör avstå från är free bets. Ett free bet innebär att man indirekt får pengar från spelbolagen, bortsett från att man inte direkt kan ta ut pengarna.

För ett sådant erbjudande är pengarna som erhålls bonuspengar på spelkontot, ibland utan krav och ibland med krav som dock inte brukar innebära någon risk av eget kapital. Ett exempel på ett bra erbjudande och bra marknadsföring kan vara att man erhåller pengar på spelkontot direkt efter registrerat konto, varpå man kan spela för pengarna på valfri marknad. Vid vinst räknas generellt inte insatsen med i vinstbeloppet, av naturliga skäl. Ett annat alternativ kan vara att man erhåller ett free bet direkt vid insättning, där man exempelvis vid insättning av 100 kr erhåller motsvarande belopp i form av free bet, helt utan risk för att förlora sitt eget investerade kapital.

Man skall vara på hugget när sådana här erbjudanden dyker upp, då det är en relativt ovanlig form av erbjudande. Detta på grund av att det är överlägset mest fördelaktigt för spelaren, och inte spelbolagen. Det är å andra sidan det kanske mest effektiva sättet att både värva nya och behålla befintliga kunder.

Det finns liknande erbjudanden i form av riskfria spel, där det generellt tillkommer några extra krav i form av minimum odds, mer eget investerat kapital och omsättningskrav. Det är en otroligt bra bonusform och bör uppmärksammas likväl som free bets och gratisspel. Mer information om riskfria spel kan du läsa om här.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 50 kr free bet VisitReview
2 200 kr free bet VisitReview
3 100 kr riskfritt spel VisitReview
4 400 kr free bets VisitReview
5 450 kr riskfritt spel VisitReview
6 VisitReview
7 250 kr riskfritt spel VisitReview