Free bet på VM i Ryssland

Gruppspelet i VM är över och efter en något trevande start måste man säga att turneringen verkligen kommit igång på allvar. Om den känslan beror på att Sverige till slut tog sig vidare och vann gruppen? Antagligen. Inför åttondelsfinalerna har vi tittat vidare efter fina erbjudanen och sportbonusar och redovisar här en bra kampanj från betting bolaget 888sport.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 500 % upp till 500 kr Visit

888sport är ett spelbolag som är väletablerat på såväl den internationella som den svenska marknaden. Man använder sig av en spelplattform från Kambi, samma som exempelvis Unibet och LeoVegas använder sig av vilket man faktiskt kan se om man surfar runt på sidan. De har en riktigt bra vanlig oddsbonus för nya spelare. Man erbjuder en insättningsbonus om 100 % upp till 1 000 kr enligt tabellen ovan. Till det skall sägas att omsättningskraven är tillfredsställande jämfört med många andra spelbolag med liknande erbjudanden idag.

VM-kampanj hos 888sport

Hur som helst, det var inte 888sports vanliga välkomstbonus vi tänkte gå igenom i denna nyhet. Istället blickar vi mot deras kampanj med ett free bet under VM-slutspelet. Eller som 888sport själva kallar kampanjen – ”Tro på dig själv”. Om du väljer ett lag på 888sport i deras kampanj och lägger ett spel på minst 200 kr kommer du nämligen få 10 kr för varje mål det laget du valt gör i turneringen.

Även om VM är slut är det förhållandevis många matcher kvar. Väljer du rätt lag återstår fyra matcher vilket kan ge dig några extra, enkla slantar till spelkontot.

En inte helt vågad gissning är väl att Brasilien kan vara det lag som till slut står som segrare i turneringen. Om man dock kollar på slutspelsträdet kan man dock konstatera att den halva som Sverige hamnat på ser betydligt enklare ut på papperet. Där finns Spanien och Kroatien som de på förhand bästa lagen och det är ingen vågad gissning att något av dessa lag kommer nå finalen i Ryssland.