Fotbollsexpert? Vinn 100 000 kr

I tider då det öppnar upp fler och fler nya spelbolag är det viktigt för de redan etablerade betting bolagen att också spänna musklerna för att behålla och locka till sig nya kunder. Det finns flera exempel på det och ett av de spelbolagen som gör det kanske allra bäst är betsson. Man har ofta många olika roliga kampanjer och nu när Champions League börjat har man en rolig tävling varje omgång. Och det finns stora pengar och oddsbonusar att hämta för de som placerar sig bra i tävlingen. 100 000 kr finns i potten och utöver det även olika sorters bonusar för odds och betting online.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit

Låt oss dock börja med att redogöra för betssons välkomsterbjudande och odds bonus. Alla nya spelare erbjuds att spela helt riskfritt på sitt första spel. Detta upp till ett belopp på 1 000 svenska kronor. Om du torskar på spelet kommer du få dina pengar tillbaka. Inga omsättningskrav eller andra jobbiga villkor tillämpas på denna odds bonus.

Vinn jackpotten på hundratusen kronor

För att delta i tävlingen gäller det att svara rätt på frågor om Champions League. Totalt gäller det att svara rätt på åtta stycken frågor. Om du får minst sju av åtta rätt kommer du bli berättigad att vinna priser i form av minst riskfria spel eller gratis spel. Om du får alla åtta rätt kommer du vinna 100 000 kr. Om det är fler än en person som får alla rätt kommer dock potten delas mellan alla vinnare.

Det bästa med denna tävling är att det är en ny omgång varje vecka. Skulle du misslyckas en vecka är det alltså bara att återigen ställa upp i nästa omgång av Champions League med nya frågor.

För att delta går du till den aktuella kampanjsidan hos betsson och anger den mail du har på ditt betssonkonto. Du behöver alltså ha ett konto hos betsson för att kunna delta. Har du inte ett kan du med fördel skapa ett och använda deras riskfria spel.