Försäkrat spel varje vecka hos Unibet

Den stora bettinggiganten och odds sidan Unibet har inte bara ett par av de bästa oddsbonusarna för nya spelare. Man är ett av de ledande spelbolagen när det kommer till trevliga och bra kampanjer för sina spelare. Som många vet är det vanligt att spelbolag ofta har bra erbjudanden till nya spelare men inte särskilt många oddserbjudanden och kampanjer för befintliga spelare. Här sticker spelbolaget Unibet ut i våra ögon där man ofta har grymma kampanjer.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Om du inte har något konto hos Unibet kan du frö det första få en odds bonus på 500 % upp till 500 kr. Om du istället vill ha en högre beloppsmässig bonus finns det även ett alternativ till denna. Du kan istället välja deras andra välkomstbonus om 200 % upp till 1 000 kr. Den förstnämnda innebär att en insättning på 100 kr ger dig 600 kr att spela för medan den sistnämnda ger dig 1 500 kr att spela för om du sätter in 500 kr. Båda dessa odds bonusar håller hög kvalitet i förhållande till många andra aktörer på spelmarknaden.

Kampanj – försäkrat spel på Allsvenskan

Som nämnt ovan har alltså Unibet ofta fina kampanjer. Just nu kan du som gillar Allsvenskan få ett så kallat försäkrat spel på 100 kr med endast 1x i omsättningskrav varje vecka. Du tar del av denna kampanj genom att följa nedanstående steg:

  • Gå till ”Bonusar” som du hittar under ”Mitt konto” och aktivera den aktuella kampanjen.
  • Lägg ett spel på en allsvensk match på minst 250 kr. Oddset på din match får inte understiga 1.40 i odds.
  • När din match rättats kan du aktivera det försäkrade livespelet som alltså är värt totalt 100 kr.
  • Om du förlorar ditt kommande livespel får du direkt tillbaka din insats upp till 100 kr. När du väl fått tillbaka detta krävs det att du omsätter beloppet en gång, dvs. lägger ett spel på minst 100 kr.

Detta erbjudande gäller varje vecka till och med den 5 augusti 2018.