Förhöjda odds på Malmö – AIK

Redan i andra omgången ställs de två kanske största guldfavoriterna i Allsvenskan 2018 mot varandra. Malmö FF och AIK drabbar nämligen samman i vad som kan vara årets hittills mest spännande match på förhand. Om du vill spela på matchen finns det nu ett kanonerbjudande från betfair som erbjuder förhöjda odds på matchen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Du kan nämligen få hela 9.00 i odds på Malmö eller 20.00 i odds på AIK i just denna match! Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos betfair och ange kampanjkoden ZFBMBK vid registrering. Den maximala insatsen som kan spelas på antingen Malmö eller AIK om du väljer att utnyttja detta erbjudande är 50 kr. Ett spel på till exempel AIK i denna match ger dig alltså möjlighet att vinna 1 000 kr till en ynka insats om 50 kr.

Regler och villkor gäller där mellanskillnaden mellan det vanliga oddset och det förhöjda oddset betalas ut som ett gratis spel. Läs mer på betfairs kampanjsida om de fullständiga villkoren för kampanjen.

Inför matchen mellan Malmö och Gnaget

Sällan har väl en match varit så på förhand intressant i ett så tidigt skede i Allsvenskan. Malmö har som de flesta nog vet vunnit Allsvenskan fyra av de fem senaste åren. AIK å andra sidan har prenumenerat på andraplatsen därbakom. Inför i år har det varit stora rokader i båda lagen och de båda har gjort de på papperet helt klart största värvningarna inför säsongen.

Båda lagen vann också sin premiäromgång relativt enkelt. AIK besegrade nykomligen Dalkurd medan Malmö bortaslog Elfsborg. Även om Lundevall var nära att kvittera i slutminuten i den sistnämnda matchen får man lov att säga att Malmö var ganska mycket bättre än boråslaget.

På förhand är detta en riktig kanonmatch och nu kan du alltså krydda spänningen med ett förhöjt odds från betfair.