Fördelar med Asiatiska handicap

Betting är mycket mer än att spela på traditionella vinnarspel (1X2). Här förklarar vi för dig hur du kan skapa dig fördelar när det kommer till betting. Det finns mängder av varianter för att antingen gardera sig, eller för att kunna få högre odds och således högre avkastning.

Fördelar med Asiatiska hadicap

Om du spelar på en match, där oddsen inte riktigt matchar din egen värdering, så kan du själv justera oddsen till viss del. Spelar exempelvis Sverige mot Luxemburg, så kommer Sverige per automatik vara väldigt stora favoriter. Om vi leker med tanken att Sverige har 1.05 i odds, så kan man spela på asiatiska hcp. Det här menas att man kan spela på ett lag, som antingen leder eller ligger under med X antal mål före matchstart.

I exemplet ovan skulle man kunna spela på Sverige -1.5, som då innebär att Sverige behöver vinna med minst två mål. Det här höjer upp oddset markant, och ett blivande odds hade kunnat vara omkring 1.20. Är du övertygad om att Sverige vinner med fler mål än så, så kan man välja själv med hur många mål laget skall ligga under med innan matchstart.

Det kan också vara åt andra hållet, där du kanske värderar ett lag att ha goda chanser att spela oavgjort eller att förlora med mindre marginaler. Då kan man välja att spela omvänt, det vill säga exempelvis +1.5, som innebär att det valda laget inte får förlora med fler än ett mål, och så vidare.

Det här är ett väldigt bra komplement när det kommer till betting och vi rekommenderar att ha det här i beaktning inför varje spel. Gör din efterforskning inför dina spel och se över hur du själv kan påverka oddsen för bästa möjliga avkastning.