Flera sportbonus i fokus

Vi är en bra bit in på året och ser man till hur kort tid som kvarstår av 2018 kan vi faktiskt konstatera att det börjar närma sig tiden för omreglering av den svenska marknaden. Detta kommer som bekant ske vid årsskiftet och efter det krävs det att odds sidor har en licens i Sverige. Flera av de spelbolag som just nu erbjuder sportbonusar har hittills inte kommit in med någon ansökan om licens vilket innebär att de av allt att döma väljer bort den svenska marknaden just nu. För vissa sportbonusar gäller det därför att passa på.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 122 % upp till 500 kr Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 100 % upp till 1 200 kr Visit
7 100 % upp till 1 000 kr Visit
8 Ingen bonus just nu Visit
9 400 % upp till 400 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Ovan har vi listat flera sportbonusar där vissa troligtvis inte kommer vara tillgängliga för svenskar om ungefär 2.5 månad. Vill man som spelare utnyttja dessa sportbonusar gäller det att passa på. Begränsningen vid årsskiftet kommer förvisso leda till färre antal sportbonusar, men förhoppningsvis kommer vi få ett bättre ”klimat” inom bettingsverige vilket borde gynna oss som spelare.

En nyhet från och med 2019 kommer vidare vara att en odds sida endast kommer få erbjuda en sportbonus i samband med att en spelare registrerar sig för första gången, en så kallad välkomstbonus. Till skillnad mot idag kommer det alltså inte vara möjligt att erbjuda återkommande sportbonusar så som vi förstår de föreskrifter som hittills kommit fram.

Sportbonusar inför avslutningen av Allsvenskan

Blott fem omgångar återstår av Allsvenskan och det ska väldigt, väldigt mycket till för att inte AIK ska vinna guld. Även i bottenstriden känns det ganska klart vad som kommer ske, även om det är betydligt jämnare där nere. Av allt att döma blir det Trelleborg och Dalkurd som får respass ur Allsvenskan medan Brommapojkarna får kvala för att hålla sig kvar. Helt kört är det dock inte för Brommapojkarna ännu.

Finns det då något bra och spännande att använda sportbonusar på inför avslutningen av Allsvenskan? Ja, varför inte utnyttja dessa och spela på den spännande striden om de två återstående euripaplatserna. Här finns det fortfarande en hel del spänning framöver.