Flera nya spelbolag!

Tiden är kommen för en av de mest händelsefyllda höstsäsongerna på ett tag. Fotbollen i Europa är större än någonsin och lägg där till att vi har hockey från både SHL och Hockeyallsvenskan på ingång inom kort. Mycket att se fram emot med andra ord. Kanske vill du då hitta en ny odds bonus från något av alla nya spelbolag där ute på marknaden? Vi listar sju bra nya oddsbonusar i denna nyhet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 100 kr Visit
2 100 % upp till 2 100 kr Visit
3 Ingen bonus just nu Visit
4 100 % upp till 500 kr Visit
5 100 % upp till 1 500 kr Visit
6 100 % upp till 1 000 kr Visit
7 Ingen bonus just nu Visit

Samtliga ovanstående betting sidor är relativt nya spelbolag. Vissa har förvisso funnits längre än några av de andra men gemensamt för dem är att vår bedömning är att de är nya för de flesta spelarna där ute. Om man vill nyttja någon av deras oddsbonusar gäller det att passa på. Mest troligt är att de alla inte kommer ansöka om spellicens när den svenska spelmarknaden regleras nu vid årsskiftet. Efter det kommer det således inte vara möjligt att spela hos spelbolaget om de inte beviljas en licens. Det är dock fyra månader till dess och under denna perioden  kommer det vara fullt möjligt att spela hos dessa nya spelbolag.

Förhoppnignsvis kommer vi se några andra nya spelbolag som väljer att gå in på den svenska spelmarknaden under 2019. Hur många det blir och vilka spelbolag är fortfarande oklart, men vår förhoppning för alla spelares skull är att vi ska kunna se en hel del spelbolag även från och med 2019.

Välj rätt spelbolag

När du väljer bland nya spelbolag finns det en del olika aspekter att ha i åtanke. Det primära syftet med vår sida är att vi ska guida dig som besökare för att hitta det spelbolag och oddsbonus som passar dina önskemål. På vår sida har vi försökt vara så tydliga som möjligt i vilka bonusvillkor som gäller och vad man kan förvänta sig av respektive spelbolag där ute. Om du tycker att något nytt spelbolag saknas i våra sammanställningar får du mer än gärna slänga iväg ett mail.