Fina oddsbonusar under hösten

Vi går helt klart mot mörkare tider. Kylan har verkligen lagt sig över Sverige under de senaste dagarna vilket kan kännas jobbigt. Man får försöka se det positivt och exempelvis plocka fram den fina sportunderhållning vi trots allt kan se fram emot den kommande tiden. Och till det kan vi addera flera olika bra oddsbonsuar man kan använda sig av.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit
2 100 % upp till 1 200 kr Visit
3 100 % upp till 2 100 kr Visit
4 100 % upp till 1 500 kr Visit
5 Ingen bonus just nu Visit
6 100 % upp till 2 100 kr Visit
7 100 % upp till 1 000 kr Visit
8 100 % upp till 1 500 kr Visit
9 Ingen bonus just nu Visit
10 100 % upp till 200 € Visit

Just oddsbonusar är något som fler och fler spelare söker efter på nätet idag. Det som tidigare var ganska unikt med en bonus för att locka till sig nya spelare är numera mer regel än undantag. I princip samtliga spelbolag erbjuder oddsbonusar för att kunna stå sig i konkurrensen. I viss mån har det nästan blivit överdrivet med alla olika sorters bonusar som basuneras ut via exempelvis TV-reklamer. För den som tröttnat på detta är det därför välkommet att spelmarknaden står inför en omreglering om ett par månader. Efter det kommer det bli större begränsningar i hur olika spelbolag med spellicens får marknadsföra sig och förhålla sig till sunt spelande.

Underhållande höstmatcher

För några minuter sedan lyckades AIK av allt att döma med att spela hem SM-guldet efter stor dramatik på Friends Arena. Det är dock fortsatt teroretiskt möjligt att Norrköping kan gå ikapp och om vilket gör att guldstriden lever in i de sista omgångarna. Dessutom är det fortfarande stor dramatik kring vilket lag som kommer knipa den sista europaplatsen som tillfaller det lag som placerar sig trea.

Räcker inte det som underhållning? Ok. Vi har ju dessutom euroaspel från Champions League och Europa League i kombination med att alla stora fotbollsligor är igång. Om du föredrar hockey kan man se på hockey i världsklass från såväl NHL och SHL. Ja, det finns mycket kul att se fram emot under denna hösten. Det kalla vädret till trots.