Få cash back på odds och betting

Ett sätt för spelbolag att behålla sina kunder är att erbjuda dem återkommande bonusar. En sorts bonus som blivit allt vanligare är så kallade cash back bonusar, vilket innebär att du får pengar tillbaka om du förlorar.

Med en cash back bonus får du tillbaka en viss del av det belopp du eventuellt förlorar när du lägger ett spel. Det är vanligt att man exempelvis erbjuds att få 10 % cash back på ett evenemang. Om du då lägger ett spel på detta evenemang som förloras kommer du få 10 % tillbaka av din satsade insats. Det vanligaste är att det inte finns några omsättningskrav eller dylikt för de pengar du får tillbaka genom en cash back. Ett spelbolag som ofta har erbjudanden om cash back på specifika evenemang är Leo Vegas.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview

Varför erbjuds cash back bonusar?

Det finns tyvärr inget spelbolag som alltid erbjuder cash back på förlorade spel, utan detta brukar vara begränsat under en viss period eller kanske ett visst event. Exempelvis kan ett spelbolag erbjuda att du får cash back på alla spel under ett VM-slutspel. Deras förhoppning är då självfallet att detta ska leda till att du väljer att spela på detta spelbolag istället för något annat.

Likt alla övriga bonusar är det viktigt att läsa på om villkoren när ett erbjudande om cash back bonusar kommer ut. Ibland kan det till exempel regleras i villkoren vilka spel som gäller för att erhålla en cash back bonus, det kan ibland avgränsa sig till vissa särskilda spel som exempelvis skulle kunna vara spel på målskyttar eller något annat.

Oavsett vilka villkor som gäller är cash back alltid positivt för dig som spelare. Du väljer själv om du vill att dina lagda spel ska omfattas av en sådan bonus men det kan vara bra att ta med sig att det inte finns några nackdelar, du har enbart möjligheten att få tillbaka en viss del av eventuella förluster.