Få 100.00 i odds på Sverige mot Turkiet

Odds boost från betfair. Vi har tidigare skrivit om det flera gånger – betfair är det antagligen bästa betting bolaget om man ser till spelbolag som erbjuder oddsboostar på ditt första spel. I Sveriges kommande match mot Turkiet i Nations League är det inget undantag – du kan få hela 100.00 i odds på svensk seger.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Oddsboosten på Sverige är ett separat välkomsterbjudande som inte kan kombineras med deras vanliga oddsbonus på 100 % upp till 1 000 kr. Om du vill använda erbjudandet anger du kampanjkoden ZFBMGL när du registrerar ditt betfairkonto. Maximal insats för detta erbjudande är 10 kr.

Storstjärnan borta inför mötet

Hur ser då läget ut inför matchen? För svenskt vidkommande kunde det varit bättre. I veckan kom nämligen nyheten att lagets största stjärna, i alla fall om man ser till den offensiva biten, Emil Forsberg missar matcherna mot både Turkiet och Ryssland. Den första tanken är såklart att det är ett stort avbräck. Inte minst sett till att just Forsberg var den spelare som kanske var allra bäst i den senaste matchen mot Ryssland i UEFA Nations League.

Vi får hoppas att någon annan spelare kan träda fram istället i syfte att ta chansen. Varför inte exempelvis köra Claesson på vänsterkanten där han varit så bra många gånger? Han har visat sig kunna spela riktigt bra från den positionen men får sällan chansen där i landslaget då platsen är tagen av Forsberg. Det hade samtidigt öppnat upp får någon annan spelare på högerkanten där det finns bättre alternativ än ersättare på vänsterkanten.

Förhoppningsvis får vi se ett taggat Sverige som behöver prestera bra i dessa matcher för att inte riskera att åka ned en division i Nations League. Efter de inledande matcherna ligger man dessvärre ganska dåligt till och det lär krävas minst en vinst i de kommande två matcherna som nu går av stapeln.