Exklusiv VM odds bonus från betway

I veckan är det äntligen dags för VM-slutspelet i fotboll. Vi är många som sett fram emot turneringen under en längre tid, inte minst sedan Sveriges bragd mot Italien. För spelbolagen och alla odds sidor är självklart VM årets kanske största händelse. Flera spelbolag har laddat med exklusiva odds bonusar och erbjudanden. betway är inget undantag och har inför VM ett riktigt intressant välkomstpaket.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit

För det första får man som vanligt ta del av deras insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 SEK. Detta är dock inte allt. Du får även ett boostat odds på vinnare av VM just nu. Om du spelar på exempelvis Brasilien som vinnare till ordinarie 5.00 i odds kommer betway höja detta till 10.00 i odds om de vinner VM. För att kunna delta i denna kampanjen behöver du ha placerat ditt spel innan VM drar igång den 14 juni. Senast 17:00 på kvällen behöver du ha lagt ditt vinnarspel för att kunna delta.

Villkor för odds bonus

Ett villkor som man behöver beakta om man vill utnyttja ovanstående oddsboost är att den maximala insatsen är 100 kr som betway boostar oddset på. Om det lag du spelat på tar hem turneringen kommer betway betala ut din vinst inom 24 timmar. För betways vanliga insättningsbonus, som alltså går att kombinera med vinnarboosten, gäller sedvanliga villkor och regler. Du kan läsa mer om dessa i vår recension av spelbolaget.

Så – vilka vinner då VM? Storfavoriterna är såklart Tyskland och Brasilien som får ses som världens två giganter. Det finns dock självklart en hel del uppstickare. Spanien, Frankrike, Argentina, Portugal… Ja, listan kan göras lång över duktiga fotbollsnationer som deltar i Ryssland. Att just de sistnämnda, värdnationen Ryssland, skulle ha något med bucklan att göra har vi dock mycket svårt att se. Likaså gäller detta givetvis även Sverige. Vi får vara nöjda om Sverige skulle lyckas kvalficiera sig från gruppen.