Europa League & Oddsbonusar

Det är mycket kul som händer just nu. I alla fall om man är sport- och fotbollsintresserad. Med slutspurt i Allsvenskan samtidigt som europaspelet pågår för fulla muggar, såväl sett till ligaspel som turneringar, är det svårt att klaga på  underhållningen. Vi har samlat några av Sveriges bästa oddsbonusar under 2018. Varför inte använda någon av dessa på Europa League gruppspelet? Kanske redan till Malmös match som börjar inom kort. Sammanställningen över bra oddsbonusar ser du här nedanför.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit
2 100 % upp till 1 200 kr Visit
3 100 % upp till 2 100 kr Visit
4 100 % upp till 1 500 kr Visit
5 Ingen bonus just nu Visit
6 100 % upp till 2 100 kr Visit
7 100 % upp till 1 000 kr Visit
8 100 % upp till 1 500 kr Visit
9 Ingen bonus just nu Visit
10 100 % upp till 200 € Visit

Allt från insättningsbonusar till free bets och helt riskfria spel finns alltså att tillgå från närmare ett femtiotal spelbolag. Notera att vissa oddsbonusar antagligen endast kommer vara giltiga till och med årsskiftet. De spelbolag som efter det inte söker och blir beviljade en spellicens kommer inte kunna erbjuda oddsbonusar till svenskar längre. I vissa fall gäller det alltså därför att passa på. Kom alltid ihåg att läsa igenom vilka regler och villkor som gäller för den oddsbonus du slutligen väljer att använda dig av.

Malmö med bra chanser ikväll

Malmö ställs ikväll mot Sarpsborg i den tredje gruppspelsmatchen. Tidigare i veckan kom vi med ett speltips och vissa förutsättningar inför matchen där vi tror Malmö har bra chans på seger. Ett formsvagt norskt lag borde ge alla chanser för Malmö att vinna och skaffa sig ett riktigt bra utgångsläge inför de avslutande tre matcherna.

Lite intressant är att Malmö nu möter just Sarpsborg i ett dubbelmöte eftersom gruppspelet ”vänder”. Om MFF vill ha riktigt bra chanser för att kunna ta sig vidare vore det önskvärt med sex poäng i dessa två möten. Lyckas man med det är utgångsläget bra inför de två avslutande matcherna, där motståndet är betydligt tuffare.

Så, låt oss som svenskar hoppas på Malmö som enda svenska lag i europaspelet. Om inte för att man har lagsympatier för Malmö så för svensk fotbolls skull. Vi är helt klart i behov av bra rankingpoäng.