Erbjudanden från LeoVegas sport

Efter att Leo Vegas relativt nyligen öppnade upp sin sektion för sportsbetting har man verkligen växt fram till ett av de främsta spelbolagen. Man satsar stenhårt på spel via mobilen och kanske har man den bästa användarupplevelsen genom just mobila enheter av alla spelbolag. Man har dessutom Sveriges kanske bästa insättningsbonus och free bet som välkomsterbjudande, vilket du kan läsa mer om nedan.

LeoVegas bonusar för odds och betting

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 200 kr free bet VisitReview

När du registrerar dig som ny kund får du alltså en 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr. Sätt in 1 000 kr och få hela 2 000 kr att spela med. Det bästa med denna bonus är omsättningskraven. Som de flesta som är bettingintresserade vet om finns det specifika omsättningskrav som behöver uppfyllas innan man kan ta ut sina bonuspengar. Hos LeoVegas behöver du bara omsätta din bonus 5 gånger där dina spel som lägst behöver uppgå till 1.50. Detta är marknanden kanske bästa insättningsbonus sett till omsättningsvillkoren, det är inte ovanligt att omsättningsvillkoren kan vara dubbelt så höga som de krav LeoVegas insättningsbonus omfattas av.

Som om inte detta vore nog får du också ett så kallat free bet på 200 kr när du blir ny kund. Detta innebär att LeoVegas krediterar ditt konto med ett ytterligare gratis spel på 200 kr efter att du lagt ditt första spel.

Livestreaming och övriga kampanjer

Under sommaren lanserade även spelbolaget en ny sektion för livestreaming där du som kund och sportintresserad kan se mängder med evenemang från de största sporterna som fotboll, hockey och tennis. Det bästa med detta? Det är helt gratis och du debiteras inte några avgifter, du behöver inte heller spela på de matcher du vill titta på.

Just nu får du även 10 % i cash back på Allsvenskan, det vill säga du får 10 % av din insats återbetald på eventuella förlustspel på Allsvenskan.