Erbjudande: Pengarna tillbaka

Visst är det jobbigt när det lag man spelat på förlorar en match på grund av att det andra laget gör mål på straff? Särskilt om det är en tveksam straff som utdömts. Odds sidan Unibet har botemedlet för detta utfall. På vissa särskilda ligor betalar man nämligen tillbaka insatsen om ditt spel går förlorad på grund av en straffspark. Se vidare information om reglerna nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

För pengarna tillbaka erbjudandet gäller att maximalt 1 000 kr återbetalas om en straff utdöms. Detta gäller på samtliga matcher från Premier League, Champions League och spanska La Liga under säsongen 2018 / 2019. Pengarna återbetalas till ditt konto inom 48 timmar från det att spelet förlorats på grund av en straffspark. Observera dock att återbetalningen endats gäller om du lägger ett spel på någon av följande marknader:

  • Första/sista målskytt
  • Korrekt resultat
  • Halvtids-/slutresultat
  • Scorecast/Wincast

Läs mer om erbjudandet på Unibets sida. Du hittar kampanjen genom att välja Erbjudanden och sedan navigera dig fram till Oddserbjudanden.

Fler oddserbjudanden hos Unibet

Unibet har många oddserbjudanden för såväl nya kunder som befintliga. Förutom att man har några av de absolut bästa välkomsterbjudandena för nya spelare har man varje vecka flera fina kampanjer för spelare som har ett konto sedan tidigare. Exempelvis har man ofta så kallade odds boostar på specifika evenemang och ligor, roliga tävlingar med tiotusentals kronor i potten och andra roliga erbjudanden.

Varje dag har man även tävlingen #hundralappen på twitter där du som prickar in rätt resultat i den under dagen utvalda matchen får 100 kr att spela för hos Unibet. Denna tävling är helt gratis att delta i där det enda du behöver göra, utöver att ha konto på Unibet, är att tippa resultat och tagga #hundralappen på twitter. Gå in på deras twitter-konto för att läsa mer om denna tävling, som alltså pågår löpande med matcher varje dag.