En titt på nya spelbolag just nu

Aktiviteten på sport- och spelmarknaden i Sverige är riktigt stor just nu. Med flera av de mest populära sporterna i rullning finns det mängder av spelmarknader att välja spel på. Vad passar då bättre än att vi tar en titt på några nya spelbolag där man kan hitta flera nya oddsbonusar just nu? Det passar bra för dig som antingen letar efter en ny odds bonus eller helt enkelt vill ha ytterligare en sida att hitta bra odds ifrån.

Ranking Casino Bonus Betyg Besök

En av de främsta anledningarna till att spelare väljer nya spelbolag idag är att man är ute efter oddsbonusar. Med en mördande konkurrens är spelbolagen i princip tvingade till att ha bra välkomsterbjudanden för att ha möjlighet att locka till sig nya kunder. Helt klart positivt för den som är bonusjägare.

Något man dock ska komma ihåg är att det finns flera fördelar med att registrera sig hos nya spelbolag och således ha flera olika betting bolag att välja mellan. Detta av den enkla anledning att det ökar dina chanser att hitta ett så högt odds som möjligt på den match du har för avsikt att spela på. Om du har konto hos flera spelbolag kan du relativt enkelt jämföra vilket spelbolag som har bäst odds på just ditt spelalternativ.

Nya spelbolag under 2019

Vi närmar oss en reglering av den svenska spelmarknaden med stormsteg. Knappt två månader kvarstår med de gamla reglerna innan spelbolag som vill verka i Sverige kommer behöva ha en spellicens beviljad av den svenska spelmyndigheten.

Det är relativt många spelbolag som redan nu har sökt licens och förhoppningsvis kommer merparten av dem att bli beviljade en licens så de kan erbjuda spel redan från årsskiftet. Hur det kommer bli med nya spelbolag framöver återstår dock att se. Helt klart är att det numera kommer finnas en barriär för nya aktörer att etablera sig. Dels kostar det ett antal hundra tusen att skicka in en ansökan men framför allt ställs det hårda krav på regelefterlevnad vilket kräver resurser för de spelbolag som vill satsa på den svenska marknaden.