Drömodds på Hammarby mot Sundsvall

Ingen som är intresserad av fotboll och Allsvenskan kan ha missat Hammarbys framfart i inledningen av serien. Med fem segrar och en oavgjord match på de sex första omgångarna toppar man högst oväntat tabellen och stämningen är därefter i Bajenlägret. Kanske tveksamt om det håller för att verkligen kriga om ett SM-guld under hela säsongen, men i nästa match mot Sundsvall bör man har riktigt bra chans att fortsätta den fina trenden. Hos betfair kan du nu få ett riktigt drömodds på Hammarby om du inte har ett konto sedan tidigare.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Om du registrerar dig som ny kund hos betfair kan du få hela 7.00 i odds på Hammarbyseger mot Sundsvall. Låter kanske alldeles för bra för att vara sant? Svaret är nej. Du kan dock placera maximalt 50 kr på detta spel. Du kommer då få 350 kr på en rak seger vilket ändå inte är fy skam. Vill du utnyttja detta grymma välkomsterbjudandet anger du bonuskoden ZFBMBZ när du registrerar dig.

Kan Bajen ta sitt andra SM-guld?

Hammarby har helt klart ett riktigt bra flyt i spelet just nu. Då brukar lag ofta ha marginalerna på sin sida vilket laget verkligen haft, exempelvis med sena segermål mot såväl IFK Göteborg som senast mot Djurgården. Om Hammarby skulle lyckas hålla serieledningen hela vägen och ta SM-guld skulle det bli deras andra titel i historien.

Det största hotet ser ut att bli stockholmsrivalen AIK. Och sett till trupp och erfarenhet är frågan om inte AIK kommer vara för starka till slut. AIK har en riktigt bred trupp och man står inte inför lika stora frågetecken inför sommarfönstret. Exempelvis ryktas det om att Hamad i Hammarby kan försvinna redan i sommar.