Dalkurd – Hammarby: Speltips & odds

Den 27 augusti åker ett Hammarby i fin form till bortamötet mot Dalkurd. Matchen spelas i Gävle och på förhand är det inte mycket som talar för hemmalaget. Vi tror på Hammarby i matchen och har hittat ett fint speltips till ett i vår mening tillfredsställande odds.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Vi kan börja med att konstatera att det är stor klasskillnad mellan lagen. Hammarby ligger två i tabellen och har gjort en kanonsäsong hittills. Formen är också god efter att man hade en mindre tipp efter uppehållet. Dalkurd å andra sidan har länge setts som Allsvenskans sämsta lag, kanske inte minst efter att man tappade lagets spjutspets Buya Touray. Visserligen vann man förra matchen mot Sirius men nu är det stor risk för ett bakslag.

Hammarby har en bra form, är ett bättre lag och har dessutom såväl ett spel som spelarmaterial som bör ha lätt att luckra upp ett numera ganska lågt stående Dalkurd. Man måste verkligen vinna matchen och kommer köra på med full fart från start. Vi spelar på Hammarby att vinna HT/FT till 2.60 på Unibet. Det innebär att Hammarby måste leda i halvtid och slutligen även vinna matchen.

Hammarbys guldchanser

Poängmässigt har Hammarby hittills gjort sin bästa säsong i historien. Med 40 inspelade poäng på 18 omgångar är det ett smått under att man inte leder serien. Faktum är ju dock att AIK gjort det ännu bättre där Gnaget inte förlorat en match i Allsvenskan på 30 omgångar. Bajens chanser är såklart alltjämt goda där man endast är två poäng efter förstaplatsen inför denna match.

Det analkande Stockholmsderbyt mellan AIK och Hammarby om ungefär en månad kommer verkligen bli en riktig stormatch. Det har redan sålts över 30 000 biljetter och mycket talar för att vi kommer få se ett utsålt Friends Arena och kanske även den högsta publiksiffran någonsin i ett Stockholmsderby.

Mycket talar i alla fall för att det kommer bli en strid mellan de två lagen från Stockholm. Oddsen talar just nu för AIK men Hammarby har alla chanser att ta föreningens blott andra SM-guld i år.