Dalkurd – Djurgården 5/11, Speltips

Vi kör vidare med ett nytt speltips från Allsvenskan. Senaste tipset från toppmötet mellan AIK och Malmö föll väl in efter att underspelet egentligen aldrig kändes särskilt hotat. Den här omgången testar vi samma spel mellan Dalkurd och Djurgården, nämligen att det blir maximalt två mål i matchen där oddset enligt vår mening är riktigt bra.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 122 % upp till 500 kr Visit

Ett spel på under 2.5 mål i matchen mellan Dalkurd och Djurgården ger just nu fina 2.30 i odds hos det relativt nya spelbolaget 22bet. Här får man också en riktigt tillfredsställande odds bonus på 122 % upp till 500 kr där bonusen endast behöver omsättas fem (5) gånger till låga oddset om 1.40. En riktigt bra insättningsbonus med andra ord.

Djurgården fortsatt uddlösa framåt

I den senaste matchen lyckades Djurgården vinna med 2-0 mot ett riktigt dåligt IFK Göteborg. Man ska dock komma ihåg att laget sett bedrövligt ut framåt under hösten. Detta inte minst mot sämre lag där laget ska föra spelet. Detta syns inte minst på Djugårdens målproduktion med endast 37 mål på 28 matcher under säsongen. Samtidigt har man en relativt stabil defensiv och Dalkurd lär få det svårt att göra något.

Dalkurd var det ja. Laget lär vara nöjda med en poäng i denna match och försöka hålla 0-0 så länge som möjligt. Likt Djurgården har man otroligt svårt för att göra mål och har stundtals släppt in en hel del mål under säsongen också. Nu lyckades man dock spela 0-0 på bortaplan mot Elfsborg i senaste matchen vilket kan ge lite självförtroende.

Vi tror att Dalkurd mycket väl kan hålla Djurgården stången en bra bit in i matchen och då lär det vara bra chanser för att detta blir en målsnål historia. Ska vi säga 0-1 till Djurgården till slut? 0-2? Ja, så länge det inte blir mer än två mål i matchen är vi nöjda såklart.