Bra oddserbjudanden sommaren 2018

Vi går snart in i juli och kommer och sommaren är igång på allvar. Mycket kvarstår dock av denna underbara årstid och vi har gjort en översyn över fina oddserbjudanden under sommaren. VM pågår för fullt och om bara ett par veckor är det återigen dags för Allsvenskan. Lägg därtill att exempelvis annan svensk fotboll i de lägre divisionerna också pågår. Det finns många intressanta evenemang och ligor för den idrottsintresserade i allmänhet och fotbollsintresserade i synnerhet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Bra odds & utbud Visit
2 100 % upp till 1 200 kr Visit
3 100 % upp till 2 100 kr Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 1 500 kr Visit
6 Ingen bonus just nu Visit
7 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
8 100 % upp till 1 000 kr Visit
9 300 % upp till 600 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

I vår genomgång i tabellen här ovanför listar vi allt från insättningsbonusar till riskfria spel. Vår sidas fokus är att visa spelbolagens bästa oddserbjudanden för våra besökare vilket inkluderar såväl oddsbonusar som olika kampanjer som bettingbolagen erbjuder.

Populära spelformer och oddsbonusar

Den helt klart vanligaste formen av oddsbonusar idag är insättningsbonusar. Med en insättningsbonus menas att det krävs att du gör en insättning av egna pengar som sedan matchas av spelbolaget i fråga. I bettingbolagets erbjudande finns det en fördefinierat procentuell andel som ger dig allt mellan 25 % och 500 % oddsbonus.

Även riskfria spel och gratis spel är förhållandevis vanligt idag. Med en sådan oddsbonus kan du enkelt testa på ett spelbolag till en lägre risk där du inte behöver riskera att förlora några egna pengar på ditt första spel eller för möjlighet att lägga ett free bet.

Det viktigaste att tänka på när man väljer oddsbonus och olika spelformer är att förstå vilka villkor som gäller. I tabellen ovan har vi listat de punkter i villkoren som vi anser vara mest relevanta att vara införstådd i innan man börjar spela. Det är dock viktigt att själv läsa igenom villkoren så man förstår vad som gäller.