Bra oddsbonusar under december

Tiden går snabbt, minst sagt. Vi är snart inne i december månad vilket innebär att nästan hela året har gått. Mycket har hänt, inte minst inom sport- och bettingvärlden. Nu när vi riktar blickarna mot december har vi gjort en genomgång av bra oddsbonusar under årets sista månad. Några tidiga julklappar helt enkelt.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 100 kr Visit
2 100 % upp till 2 100 kr Visit
3 100 % upp till 1 200 kr Visit
4 100 % upp till 1 500 kr Visit
5 Ingen bonus just nu Visit
6 100 % upp till 1 000 kr Visit
7 100 % upp till 1 000 kr Visit
8 100 % upp till 1 500 kr Visit
9 Ingen bonus just nu Visit
10 100 % upp till 200 € Visit

Dessa oddsbonusar kan du exempelvis använda dig av för att spela på någon av alla spännande matcher i Premier League eller någon av de andra toppligorna från den europeiska fotbollen. Trött på fotboll? Ingen fara. Under december finns det massor av spel på olika amerikanska sporter, inklusive hockey från NHL. Lägg till att vi även har flera omgångar från SHL och Hockeyallsvenskan och vi kan enkelt konstatera att det blir en hel del fina matcher att kunna nyttja dina oddsbonusar på under december.

I vår lista har vi både insättningsbonusar men även andra sorters bonusar för svenska spelare. För vissa av ovanstående oddsbonusar är det den sista månaden man kommer kunna använda sig av dem. Det är nämligen bara en månad kvar till att spelmarknaden regleras och vi förstår det som att ett antal av bolagen i vår sammanställning inte har ankommit med någon ansökan ännu.

Spelar det då någon roll? Ja, det kan göra det. Du behöver se till att du i så fall lägger ditt sista spel under december 2018 för att inte riskera att de går ur den svenska marknaden innan du klarat av dina omsättningsvillkor.

Riskfria spel under december 2018

En av de oddsbonusar som efterfrågas mest idag är riskfria spel. Som merparten vet är detta en sorts odds bonus där man kan lägga ett spel utan någon risk för att förlora sina pengar. Detta är i princip alltid knutet till det första spelet man lägger på spelbolaget i fråga. Det finns dock även spelbolag som har återkommande riskfria spel idag.