Bra oddsbonusar juni 2018

Som aktiv bettingspelare är det många som eftertraktar oddsbonusar. Spelbolagens erbjudanden när man signar upp ett medlemskap gör att man kan få ett välkomstpaket i form av en insättningsbonus, riskfritt spel eller gratis spel och free bets. Hos oss hittar du en sammanställning över bra oddsbonusar som är atkuella per juni 2018.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 2 100 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit
4 Bra odds & utbud Visit
5 100 % upp till 1 500 kr Visit
6 Ingen bonus just nu Visit
7 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
8 100 % upp till 1 000 kr Visit
9 300 % upp till 600 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Nu när sommaren kommit på riktigt är det inte ovanligt att folk letar efter just nya oddsbonusar. I kombination med semester är det många som vill krydda vardagen med något extra. Det kan då vara ett bra alternativ att göra en översyn över vilka oddsbonusar som finns just nu. Oavsett om du är ute efter en insättningsbonus där din insats matchas upp till en viss procent eller om du vill spela gratis hoppas vi att du ska kunna hitta ett oddserbjudande som passar dina behov.

Evenemang att nyttja oddsbonusar på

Sommarens stora sporthändelse stavas fotbolls-VM. Världens största turnering går av stapeln och det roligaste är såklart att Sverige deltar. Vi kan räkna med att många spelbolag och odds sidor kommer ha mängder av erbjudanden under VM-slutspelet för att försöka locka till sig spelare. Detta kan man då med fördel utnyttja. Att vara lojal gentemot ett spelbolag är inget vi rekommenderar, se istället till att välja mellan olika betting sidor och spela där du får bäst förutsättningar sett till odds och olika oddsbonusar mm.

När VM efter ungefär en månad är slut återgår vi till den vanliga serielunken i Allsvenskan. Det dröjer sedan ytterligare någon månad innan de europeiska toppligorna åter drar igång. Men visst bör vi kunna underhålla oss med exempelvis VM och Allsvenskan till dess?