Bra odds bonus från Tipbet

Om du är sugen på att ta del av en grym odds bonus, så kan vi starkt rekommendera Tipbet som en aktör för dig. De erbjuder en bra bonus för dig som vill erhålla en procentuell ökning på din första insättning.

Odds bonus hos Tipbet

Hos tipbet kan du nu erhålla en insättningsbonus som innebär att du får 100 % ökning på din första insättning. Denna bonus är väldigt bra och spelbolaget i sig är av många starkt rekommenderat. De har funnits på marknaden under lång tid och har mycket erfarenhet i bagaget. Deras odds bonus reflekterar också att de tar sina kunder på allvar, efter att ha optimerat bonusen efter deras kunders behov.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview

Bonusen innebär att du maximalt kan få 1 000 kr i bonus, under förutsättning av en insättning om 1 000 kr. Du får då totalt 2 000 kr att spela för, där bonusbeloppet sedermera behöver omsättas 10 gånger. Under omsättnings-perioden behöver varje placerat spel uppnå minst 1.90 i odds för att räknas in under omsättningskraven. Notera också att du inte behöver någon bonuskod för att aktivera bonusen, utan det här sköter sig i stort sett självt. Du får självklart välja själv om du vill erhålla bonusen, eller om du endast vill spela med egna pengar.

Klicka hem bonusen redan idag och erhåll 1 000 kr i odds bonus från Tipbet