Bra free bets för betting 2018

Free bets är en bonusform som inte är jättevanlig gentemot svenskar idag. Det är vanligare i andra länder, inte minst i Storbritannien, men det är helt klart så att free bets inte är lika vanligt som erbjudande mot den svenska marknaden. Det finns dock ett antal spelbolag som erbjuder denna odds bonus och i denna nyhet går vi igenom några av dem.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 1 000 kr free bet Visit
2 1 000 kr free bets Visit
3 1 000 kr free bets Visit

Free bets är detsamma som gratis spel. Eftersom det ursprungligen är en internationell företeelse är det fortfarande vanligt att begreppet free bet används snarare än gratis spel även bland svenskar. Man ska dock komma ihåg att det inte är någon skillnad på dessa. De olika begreppen tenderar ibland att skapa lite förvirring men i detta fallet behöver man alltså inte tänka på om det finns några skillnader.

Hur fungerar free bets?

Det första man behöver förstå är att ett free bet inte är detsamma som ett riskfritt spel. Med det sistnämnda får man sitt första spel helt riskfritt där pengarna återbetalas om du förlorar. Så är inte fallet med free bets. Med ett gratis spel får du istället ett extra spel upp till en viss summa oavsett hur ditt första spel går. Fördelen med free bets framför riskfritt spel är att du får ta del av din bonus oavsett hur ditt första spel går. Även om du vinner på det första spelet kommer du få ditt free bet.

Nackdelen i jämförelse med riskfria spel är såklart att du inte får tillbaka pengarna om du förlorar ditt första spel. Gör man det kan man istället säga att man får en andra chans när man istället får tillgång till sitt free bet. Viktigt att komma ihåg är att omsättningsvillkor ofta tillämpas på free bets vilket inte är fallet är riskfria spel.