Ta del av en bra cashback oddsbonus

Med cashback som oddsbonus har du möjlighet att få tillbaka en viss del av dina satsade pengar om du inte lyckas vinna på dina spel. Denna sort av oddsbonus är ett fenomen som dök upp bland några spelbolag för ett par år sedan och idag har flera olika betting bolag tagit efter. Ett av dessa spelbolag är Jetbull som just nu även riktar sig mot svenska bettingspelare.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Förutom att Jetbull har en bra cashback bonus och andra kampanjer kan du genom oss ta del av en unik insättningsbonus. Om du registrerar dig genom att följa hänvisningen och länken i tabellen här ovan kan du få en oddsbonus på 100 % upp till 1 000 SEK. En belopps- och procentuellt högre bonus än deras vanliga 50 % upp till 75 euro. Är du således på jakt efter en högre betting bonus kan detta vara ett alternativ för dig. Om du hellre önskar kan du såklart också välja deras standarderbjudande.

Upp till 20 % cash back

Nu erbjuder Jetbull alla spelare, nya som befintliga, en cashback där du kan få upp till 2 200 SEK tillbaka. Cashbacken gäller för spel i mobilen och fungerar enligt följande:

  • Lägg ett kombinationsspel (med minst två spel) till ett lägsta odds om 2.00.
  • Om ditt spel går förlorat kommer du bli kompenserad med 20 % av ditt satsade belopp upp till 2 200 SEK i form av ett free bet.
  • Det lägsta bet som gäller för att du ska kvalificera dig är 110 SEK.
  • Om du vinner på det free bet du erhåller i din cashback behöver denna vinst omsättas totalt fem (5) gånger till ett minsta odds om 2.00. Maximal insats per spel som gäller mot omsättningskraven är 550 kr.

Du har totalt 30 dagar på dig att klara av omsättningskraven på den vinst som genererats av ditt free bet. Ett flertal andra villkor tillämpas vilka du läser mer om på Jetbulls kampanjsida.