Boostade kombinationsspel hos Unibet

Spelbolaget Unibet är ett av de bettingbolag som har flest år på nacken. De har växt fram till ett av världens största spelbolag och ligger i framkant i det mesta – såväl när det gäller odds och spelutbud som bra kampanjer för odds och betting. Nu har de en bra kampanj i rullning där du kan boosta dina odds med 30 % på flervalsspel, även kallat kombinationsspel.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Men låt oss börja med att redogöra för Unibets välkomsterbjudande och odds bonus för dig som ny kund. Du får välja mellan två alternativ av oddsbonusar innan du börjar spela, och båda är riktigt bra. Antingen får du 500 % insättningsbonus upp till 500 kr. Med andra ord – sätt in en hundring och lira för 600 kr direkt. Det andra alternativet är 500 % odds bonus upp till 1 000 kr vilket betyder att en insättning på 500 kr ger dig en tusenlapp att lira för.

Så funkar Unibets Multi-boost

Som sagt har Unibet just nu en Multi boost kampanj. Om du lägger en kupong med tre spel på fotboll kommer du få upp till 30 procents odds boost per automatik av Unibet. Observera alltså att detta endast gäller för fotboll. Lägligt nog börjar som de flesta vet de europeiska ligorna om ett par dagar med exempelvis Premier League, Serie A, La Liga m.m. Dessutom är ju även Allsvenskan fortfarande igång.

Den maximala insatsen som boostas av Unibet är 200 kr. Din oddsboost kan ge dig upp till 50 000 kr extra i vinst. Hur stor procentuell boost av odds som görs baseras på hur många spel du lägger i din kupong enligt nedan:

  • En trippel ger 10 % vinst boost
  • En fyrling ger 20 % vinst boost
  • Femling eller fler spel ger 30 % vinst boost

Du kan maximalt få en vinstboost per vecka. Noterbart är även att du inte kan använda dig av cash back funktionen hos Unibet i de spel där du använt din vinstboost. Kanske viktigast att veta om är dock att varje spel i din flervalskupong måste ha ett odds om minst 1.40.