Paf – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 kr utan omsättningskrav

Paf – Oddsbonus och villkor

  • Få 100 kr extra på första insättningen
  • Inga omsättningskrav
  • Minsta insättning är 100 kr
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Paf – Oddsbonus och villkor info

Namn Paf – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.paf.com
Minsta insättning Inga omsättningskrav

Paf Betting bonus och bonusvillkor

Paf erbjuder sina nya kunder en odds bonus som motsvarar totalt 100 kr i insättningsbonus. Bonuserbjudandet gäller för nya kunder som gör sin första insättning. Till skillnad från vanliga insättningsbonusar har dessa 100 kr inte några omsättningskrav, vilket gör det till en snarlik form av gratis spel. Det här är en exemplarisk bonus för spelaren som inledningsvis inte vill investera för mycket eget kapital, men samtidigt vill ha chans att vinna stort. Det är free bets och riskfria spel som är de bästa bonusarna sett till vad man behöver investera kontra vad spelbolagen erbjuder tillbaka, så här råder det inga tvivel om att bonusen skall utnyttjas.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på minst 100 kr
  • Ditt konto krediteras med ytterligare 100 kr så du har 200 kr att spela för

 

Hämta bonus!

Paf recension

Paf har sedan år 1999 funnit online med sin betting verksamhet, men har i stort funnits sedan år 1966. Det innebär att de har många års erfarenhet av odds och betting, vilket gör deras tjänst pålitlig och välfungerande. Paf är har det lagliga spelmonopolet på Åland och fördelar ut en stor del av deras vinster till ideella föreningar, som ju gör det än mer lockande att välja Paf.

Deras största utbud motsvarar de första skandinaviska fotbollsligorna, men också mängder av spel inom ishockey, basket, tennis med flera. Oddssektionen är bred och man navigerar enkelt fram till antingen ovan sporter, eller varför inte klicka sig vidare till special-spel som aktuella händelser inom politik, kändisvärlden och popularitet av tv-serier? Liveodds-sektionen är fullt fungerande, den också. Stort urval av matcher finns att välja mellan, direkt i stundens hetta när tillfället väl ges. Samtliga av deras tjänster fungerar precis lika bra på samtliga tänkbara plattformar.

Paf Insättningar och uttag

Hos Paf erbjuds man följande alternativ för såväl insättning som uttag: Visa, Mastercard, Moneybookers, Neteller och banköverföring. Det minsta beloppet för både in- och utbetalningar är 100 kr och båda delarna funkar väldigt smidigt. Uttag kan komma att påverkas av bankdagar och eventuella säkerhetskontroller från spelbolagets sida. Vid ett första uttag kan man behöva att legitimera sig för att bevisa sin ålder, men därefter är det sällan komplikationer i processen.

Paf Kundtjänst & Support

För frågor och svar är det första alternativet att vända sig till deras FAQ på hemsidan. Här finner man allt som oftast det man söker efter några minuters letande. Det är det enklaste alternativet om man snabbt vill ha svar på sin fråga. Om man mot förmodan inte hittar det man söker så kan man ta kontakt med dem direkt via mail, där man når dem via mailadressen: kundservice@paf.com, alternativt via telefon på telefonnr: 0200 11 99 99.

Paf Mobil

Tjänster och funktioner hos PAF funkar självklart lika bra på mobila enheter som via datorn. De har en mobilanpassad site som gör spelupplevelsen lika bra på vilken enhet man än opererar på. Det här gäller självklart för diverse mobiler och surfplattor och deras fulla utbud finns tillgängligt överallt.

Bonuskod Paf

Hos Paf behövs ingen bonuskod. Bonusen väljs direkt vid insättning.

Är spelvinster från Paf skattefria?

Hos Paf är samtliga spelvinster skattefria.

Skriv en kommentar