Coolbet – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 1 000 kr

Coolbet – Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr
  • Sätt in 1 000 kr, spela för 1 000 kr
  • Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1,50
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Coolbet – Oddsbonus och villkor info

Namn Coolbet – Oddsbonus och villkor
Minsta insättning Omsättningskrav: 6x bonus

Coolbet Betting bonus och bonusvillkor

Coolbet erbjuder sina nya kunder en välkomstbonus som dubblar din första insättning upp till hela 1 000 kr. Det maximala spelbara beloppet efter bonusen kan därmed bli 2 000 kr. Det är en bonus som ligger i linje med många andra spelbolag, men vad som skiljer dem åt är omsättningskraven som är väldigt generösa. Efter att man aktiverat välkomstbonusen behöver den omsättas 6 gånger till minimum 1,50 i odds. Generellt sett brukar villkor och omsättningskrav sättas högre än så här, då det är betydligt mycket enklare att hitta värde i ett spel som uppgår till 1,50 i odds, än ett krav som är 10 eller 20 punkter högre. Lägg därtill att det också är tillåtet att spela såväl singel som systemspel, både på statiska matcher och på deras liveodds. Efter att bonusbeloppet omsatts 6 gånger är pengarna uttagbara, men med Coolbets frammarsch på marknaden finns det anledningar att stanna.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 1 000 kr
  • Din insättning matchas så du har 2 000 kr

 

Hämta bonus!

Coolbet recension

Coolbet är en relativt ny aktör på marknaden, som verkligen har fått blodad tand efter deras framgångar. Grundaren, som även var med och startade NordicBet, har varit med i branschen länge och bidrar med sin kunskap och erfarenhet som direkt ger resultat. De har med sina fantastiska bonusar erövrat många marknadsandelar på den nordiska marknaden, som är deras huvudmarknad för tillfället.

På Coolbet erbjuds vi, som nämnt ovan, väldigt bra bonusar och kontinuerliga uppdateringar i förhållande till vad deras kunder efterfrågar. De har en bra tjänst med högt fokus på tillgänglighet och en enkel design som skall förenkla processen vid placering av spel. De har ett brett utbud vad gäller olika sporter och de har en liveodds-tjänst som funkar utmärkt. De är en ny aktör och det lämnar lite att önska vad gäller deras design och anpassning i mobila enheter. Tydligt är att fokus ligger på att få sina kunder nöjda med några av de bästa bonusarna på marknaden. De gör ständiga förändringar till det bättre och efter några etapper av marknadsföring och vunna kunder så kommer användarvänligheten bli desto bättre.

Coolbet Insättningar och uttag

De vanligaste alternativen för in- och utbetalningar hos Coolbet är dels kortalternativ som Visa och Mastercard, men även e-tjänster som Trustly, Neteller, Skrill med flera. Notera att Coolbet tar en administrativ avgift för insättningar med Visa och Neteller. Alla nämnda alternativ går även applicera vid uttag, där också banköverföring tillkommer. Här finns inga avgifter, men minsta utbetalningsbeloppet är 200 kr.

Coolbet Kundtjänst & Support

Coolbet erbjuder sina kunder flera alternativ för kontakt vid frågor eller problem. Det enklaste alternativet är att kontakta dem direkt via livechat, alternativt att skicka dem ett mail. Svarstiden för mail är dock något längre, men brukar inte överstiga 24 timmar efter ställd fråga. Utöver det här har de även listat de vanligaste frågorna under deras FAQ, där man allt som oftast kan läsa sig till det svar man söker.

Coolbet Mobil

Hos Coolbet kan man enkelt surfa in på deras hemsida i valfri webbläsare på samtliga enheter. Det spelar alltså ingen roll om du sitter framför en dator, mobil eller surfplatta, utan samtliga alternativ funkar lika bra via deras anpassade hemsida. Inte heller spelar det någon roll vad för typ av smartphone eller surfplatta du använder. Samtliga operativsystem är anpassade och spelupplevelsen är densamma oavsett.

Bonuskod Coolbet

Det krävs ingen bonuskod för aktivering av din bonus på Coolbet

Är spelvinster från Coolbet skattefria?

Spelvinster och uttag hos Coolbet är skattefria för svenska spelare.

Skriv en kommentar