Betive – Oddsbonus och villkor

5 / 5

50 % upp till 2 000 kr

Betive – Oddsbonus och villkor

  • 50 % insättningsbonus upp till 2 000 kr
  • Sätt in 4 000 kr, spela för 6 000 kr
  • Omsättningskrav: 14x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 2.0
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Betive – Oddsbonus och villkor info

Namn Betive – Oddsbonus och villkor
Minsta insättning Omsättningskrav: 7x bonus + insats

Betive Betting bonus och bonusvillkor

Betive erbjuder en bonus som verkligen ger sina nya spelare en boost i spelkassan direkt från start. Man har själv möjligheten att välja en bonus som direkt vid insättning ger hela 2 000 kr extra att spela för. Välkomstbonusen innebär att den första insatsen ökas med 50% upp till 2 000 kr, vilket gör att man omgående kan få en bra start för uppbyggnaden av sin spelkassa. Det är just i starten man ofta är som mest sårbar vid betting, men här kan man direkt ge sig ett större kapital att satsa med. Oavsett hur stor del av bonusen man utnyttjar, så skall bonus- och insättningsbeloppet tillsammans omsättas sju (7) gånger för att pengarna skall vara giltiga och uttagbara. Spel som placeras i kombination med ovan nämnd bonus behöver vara till minimum 2,0 i odds och endast singelspel är giltiga. För att summera är det här en bra bonus och ett värdefullt komplement för spelare som på nytt startar resan mot en större spelkassa.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 4 000 kr
  • Din insättning matchas så du har 6 000 kr

 

Hämta bonus!

Betive recension

Betive är det perfekta spelbolaget för dig som söker ytterligare spänning i ditt spelande, den här gången med ett större urval av marknader. De erbjuder en mängd sporter och spel dagligen, ofta med fler varianter än många andra spelbolag. Odden är helt klart i linje med övriga spelbolag, vilket gör dem till en tuff konkurrens i kombination med deras fördelaktiga välkomstbonus. Med så många marknader kan det vara svårt att hitta rätt redan före matchens start, därför har Betive även ett bra alternativ i deras liveodds-tjänst. Genom att följa matchen live kan man själv bilda sig en uppfattning av utfallet och sedermera placera ett spel när man känner att tiden är inne. Det här är ett direkt krav från de flesta spelare inom betting idag efter digitaliseringens framfart, men inte har det undgått Betive. Här kan man spela på ovan alternativ vart man än befinner sig, också på vilken plattform man själv önskar.

Betive Insättningar och uttag

Som spelbolag ställs det hårda krav för att stanna på toppen. Det är därför en självklarhet för Betive att samarbeta med de pålitligaste företagen som erbjuder insättningar och uttag. Snabb och smidig hantering för båda delarna gör Betive till ett spelbolag dit deras kunder återvänder. De erbjuder följande alternativ och metoder för insättningar och uttag: Trustly, Visa, Paysafecard, Skrill och Neteller. De har alltså begränsat sig till vad de anser vara de bästa alternativen, för att inte låta sina kunder bli besvikna av alternativ som kanske inte funkar lika bra. Din operatör kan komma att kräva en serviceavgift för att använda deras tjänster, men skulle det tillkomma meddelas du tydligt om detta innan insättning eller uttag görs. Det är alltså inget som ligger i Betive’s händer.

Betive Kundtjänst & Support

Betive är ett välkänt spelbolag och har därmed också bra alternativ för kundtjänst och service. De erbjuder idag en livechat som är bemannad dygnet runt, alla dagar i veckan. Vill man bli betjänad på svenska är det dock en viss begränsning, då svensk livechat finns tillgänglig mellan 08.00-01.00, varje dag. Är det inte ett ärende som kräver ett omedelbart svar så finns det självklart en FAQ med de vanligaste frågorna, alternativt att man ställer frågan via deras mailformulär som besvaras inom 24 timmar.

Betive Mobil

Funktioner och tjänster hos Betive upplevs precis lika bra via mobilen som vid datorn. Det krävs inget extra för att kunna göra det, utan det är bara att surfa in på deras hemsida på vilken enhet som än önskas. Mobil, dator eller surfplatta fungerar lika bra, oavsett vart man befinner sig. Man vet aldrig när tillfället för ett bra spel ges, så det vill till att man ständigt är uppkopplad och har tillgång till deras utbud.

Bonuskod Betive

Hos Betive krävs ingen kod för att aktivera bonusen.

Är spelvinster från Betive skattefria

Hos Betive är samtliga vinster skattefria.

Skriv en kommentar